Försäkringar

Försäkringsförmåner

Medlemskapet omfattar gruppförsäkringar hos det internationella försäkringsbolaget Chubb

De medlemmar i Forskarförbundet som är under 68 år får som medlemsförmån:

  • Fritidsreseförsäkring
  • Olycksfallsförsäkring på fritiden
  • Organisationsförsäkring för utförande av förbundets organisationsuppgifter och deltagande i förbundets organisationsrelaterade evenemang

Mer information om medlemsförsäkringar och tjänster finns på Försäkringsbolag Chubbs försäkringssidorna skräddarsydda för medlemmarDu hittar också kontaktuppgifter för kundtjänst och skadeanmälan samt instruktioner om vad du ska göra i händelse av en skada på webbplatsen.

 


Livförsäkring till rabatterat pris

Forskarförbundets medlemmar får som medlemsförmån en livförsäkring beviljad av Ömsesidiga Försäkringsbolaget Kaleva till rabatterat pris. En livförsäkring tryggar familjens utkomst om det värsta skulle inträffa. Förbundets medlem och dennas äkta hälft är berättigade till den förmånliga livförsäkringen*. Bekanta dig med din medlemsförmån på henkivakuutuskuntoon.fi

* Finlands förmånligaste livförsäkring (prisjämförelse utförd av Försäkrings- och finansrådgivningen FINE, 9/2016) beviljas till föreningsmedlemmar av Ömsesidiga Försäkringsbolaget Kaleva.

tarrat_1200x800-07

Ny rättsskyddsförmån från 1.1.2022

Från och med 1.1.2022 erbjuder Forskarförbundet sina medlemmar en ny förmån som ger tillgång till ett mer omfattande rättsskydd. Rättsskyddsförmånen ersätter den gamla rättsskyddsförsäkringen.

LÄS MER OM DEN NYA FÖRMÅNEN PÅ JURIDISK RÅDGIVNING-SIDAN.