Vakuutusedut

Jäsenyyteen kuuluvat vakuutukset Keskinäinen vakuutusyhtiö Turvassa

Tieteentekijöiden liiton alle 68-vuotiaille jäsenille kuuluu jäsenetuna:

  • Vapaa-ajan matkustajavakuutus
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Järjestövakuutus liiton järjestötehtävissä ja -tilaisuuksissa
  • Ammatillinen vastuu- ja oikeusturvavakuutus (31.12.2021 saakka). Lue tästä Tieteentekijöiden tarjoamasta uudesta oikeusturvaedusta (1.1.2022 alkaen).

Tieteentekijöiden jäsenet saavat Turvasta myös 10 % jatkuvan jäsenalennuksen vapaaehtoisista ja jatkuvista vakuutuksista, kuten henkilö-, kasko-, koti- ja lemmikkivakuutuksista. Alennus ei koske liikenne- ja henkivakuutusta.

Lisätietoa jäsenvakuutuksista sekä Turvan eduista ja palveluista löydät jäsenille räätälöidyltä vakuutussivustolta  www.turva.fi/tieteentekijat.

Sivulta löydät mm. jäsentemme matkustaja- ja tapaturmavakuutusten tuoteselosteen, ohjeet vahinkoilmoituksen tekoon sekä tietoa muista vakuutuseduista ja alennuksista, joita voit liiton jäsenenä hyödyntää.

Turvan TaskuTurva -sovellus kulkee mukanasi

Hyödyllistä tietoa jäsenvakuutuksista, ohjeita vahinkotilanteisiin ja esimerkiksi liiton matkavakuutuskortti löytyvät kaikki näppärästi TaskuTurva-sovelluksesta.

Lisätietoja osoitteessa turva.fi/taskuturva.

 


 

Keskinäinen vakuutusyhtiö Kalevan henkivakuutus alennettuun hintaan

Tieteentekijöiden jäsenet saavat etuna Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kalevan myöntämän henkivakuutuksen alennettuun hintaan.

Henkivakuutus turvaa perheen toimeentulon, jos pahin sattuisi. Edulliseen henkivakuutukseen* ovat oikeutettuja liiton jäsen ja tämän puoliso. Käy tutustumassa uuteen jäsenetuusi osoitteessa  henkivakuutuskuntoon.fi

* Suomen edullisimman henkivakuutuksen (Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE:n tekemä hintavertailu 9/2016) järjestöjäsenille myöntää Keskinäinen Vakuutusyhtiö Kaleva.


 

1200x800_tieteentekijat-05

Uusi oikeusturvaetu 1.1.2022 alkaen

Tieteentekijät tarjoaa jäsenilleen 1.1.2022 alkaen uuden oikeusturvaedun, jonka tarkoituksena on parantaa jäsenten oikeusturvan määrää ja saatavuutta. Oikeusturvaetu korvaa aikaisemman oikeusturvavakuutuksen.

Lue lisää uudesta edusta Oikeudellinen neuvonta -sivulta.

Lue myös: Tieteentekijöiden jäsenille uusi, kattava oikeusturvaetu