Jyväskylän tieteentekijät

Tervetuloa mukaan Jytten toimintaan!

Jyväskylän tieteentekijät ry eli Jytte on yliopistoalan valtakunnallisen ammattijärjestön, Akavaan kuuluvan Tieteentekijöiden liiton paikallinen jäsenyhdistys.

Jytte on kaikkien Jyväskylän seudulla tieteen, tutkimuksen ja korkeakouluopetuksen parissa työskentelevien ammattiliitto. Jytte puolustaa tutkitun tiedon asemaa ja valvoo jäsenistönsä työoikeudellisia, sosiaalisia ja palkkauksellisia etuja Jyväskylän yliopistossa. Jytte tarjoaa apua ja tukea jäsenilleen työhön ja työttömyyteen liittyvissä arjen ongelmatilanteissa ja huolehtii myös jäsentensä jaksamisesta tarjoamalla säännöllisesti mukavaa virkistystoiminta. Yhdistyksellä on edustus Tieteentekijöiden liiton hallituksessa ja työryhmissä.

Jytten jäsenenä et ole yksin, sillä Jytteen kuuluu tällä hetkellä noin 800 jäsentä ja rinnallasi on vahva paikallisyhdistyksen ja liiton tukijoukko.

Ajankohtaista Jytten toiminnassa

Tulevia tapahtumia

Yksityinen: Ammattiliittojen ja ylioppilaskunnan rehtoripaneeli

Jyväskylän tieteentekijät – JYTTE

Jyväskylän yliopiston ammattiyhdistykset ja ylioppilaskunta järjestävät yhteisöllisen kuulemisen eli paneelikeskustelun rehtorin tehtävän hakijoille perjantaina 26.5. klo 12–14 Ruusupuiston aulassa. Jatkoon valitut hakijat ovat: Filosofian tohtori Piia Björn, Fysiikan tohtori Marko Hakovirta, Filosofian tohtori Jari Ojala ja Filosofian tohtori Saara L....