Jäsenpalvelu ja oikeudellinen neuvonta tukenasi myös kesäaikana

Tavoitat jäsenpalvelumme ja saat oikeudellista neuvontaa normaalisti läpi kesän.

Jäsentietojen muutokset ja jäsenmaksut hoituvat kätevästi Tieteentekijöiden sähköisessä e-asioinnissa. E-asioinnissa pääset päivittämään yhteystiedoissasi tai työsuhteessasi tapahtuneet muutokset. Palvelussa voit myös tarkistaa ja maksaa jäsenmaksusi. 

E-asiointi on jäsenten käytössä ympäri vuorokauden. Ilmoitathan meille, jos yhteystietosi muuttuvat tai työpaikkasi vaihtuu. Näin voimme paremmin huolehtia edunvalvonnastasi. Ajantasaiset työpaikkatiedot auttavat meitä kohdentamaan viestintää eri työpaikoille ja sektoreille esimerkiksi työehtosopimusneuvotteluista ja muista vastaavista ajankohtaisista aiheista. Kun työpaikkasi tiedot ovat ajan tasalla, voimme varmistaa, että saat sinulle tärkeän tiedon työpaikkaasi koskevista asioista ajoissa.

Jäsenyysasioiden puhelinpäivystys palvelee läpi kesän maanantaista torstaihin klo 912 numerossa 0207 589 619. Juhannusviikolla 25 puhelinpäivystys on tavoitettavissa poikkeuksellisesti maanantaista keskiviikkoon (17.–19.6.2024) klo 9–12. 

Oikeudellinen neuvonta kesäkuukausina 

Onko työsuhteesi päättymässä kesällä tai uskotko tulevasi lomautetuksi ja tarvitset oikeudellista neuvontaa? Otathan liittoon yhteyttä mahdollisimman hyvissä ajoin, sillä kesäkuun loppu on jäsenneuvonnassa usein ruuhkainen. 

Autamme jäseniämme työsuhteeseen liittyvissä kiireellisissä asioissa myös heinäkuussa. Jos asiasi on kiireellinen, kuten irtisanominen, lomautus tai kirjallinen varoitus, ota yhteyttä liiton toimistoon jasenpalvelu@tieteentekijat.fi tai 0207 589 619. Muihin ei-kiireellisiin asioihin palaamme elokuun aikana. 

Juristi Veera Keski-Säntti neuvoo oikeudellisissa asioissa puhelimitse tiistaisin klo 9–12 ja torstaisin 12–16. Veeran tavoitat numerosta 0207 589621. Muina aikoina voit olla Veeraan yhteydessä e-asioinnin kautta. Juhannusviikolla 25 oikeudellisen neuvonnan puhelinpalvelu on poikkeuksellisesti kiinni torstaina 20.6.2024.

Muistathan, että työttömyysturva-asioissa voit ottaa yhteyttä myös Opetus ja tiede -työttömyyskassaan. 

KIRJAUDU E-ASIOINTIIN

Lue lisää jäsenpalveluista

Lue lisää oikeudellisesta neuvonnasta