Vaasan yliopisto ilmoittanut muutosneuvotteluista

Vaasan yliopisto on ilmoittanut 13.6.2024 aloittavansa koko henkilöstöä koskevat muutosneuvottelut. Yliopisto kertoo tiedotteessaan, että kulujen karsimisen lisäksi se harkitsee muun muassa henkilöstökulujen sopeuttamista sekä muutoksia yliopiston organisaatioon. Yliopisto arvioi, että muutosneuvotteluissa käsiteltävät suunnitelmat voivat johtaa arviolta enintään 35 työntekijän työsuhteen päättymiseen. 

Tieteentekijöiden jäseniä muutosneuvotteluissa edustaa JUKO. Tieteentekijät on mukana neuvottelijoiden tueksi perustetussa taustaryhmässä, joka kokoontuu säännöllisesti. Jukolaiset luottamusmiehet toimivat Tieteentekijöiden jäsenten tukena neuvotteluissa ja JUKOn pääluottamusmiehenä Vaasan yliopistossa toimii Sunna Vainiomaa. Löydät e-asioinnista työpaikkasi luottamusmiesten tiedot. 

Neuvottelut ovat tauolla heinäkuun ajan ja jatkuvat elokuussa.  

Pidäthän työpaikka- ja yhteystietosi ajan tasalla niin voimme huolehtia edunvalvonnastasi. Päivitä tietosi e-asioinnissa. E-asioinnissa voit lähettää viestin suojatulla yhteydellä ja tavoitat kaikki Tieteentekijöiden asiantuntijat. 

Kirjaudu e-asiointiin