UP Partners webinaarit 2024: Tekoäly

Vuonna 2024 UP-webinaarisarjassa tutkitaan tekoälyn tuomia muutoksia työelämään. Tekoäly uudistaa, muokkaa ja luo työtehtäviä – ja haluamme varmistaa, että pysyt ajan hermolla.

Sarja on suunniteltu vahvistamaan ja voimaannuttamaan sinua muutoksessa. Webinaarit tarjoavat tekoälyyn liittyvää osaamista ja näkemyksiä. Ne auttavat sinua myös onnistumaan työnhaussa, huolehtimaan omasta jaksamisestasi ja johtamaan tehokkaasti.

Osallistumalla webinaareihin saat ajankohtaista tietoa työelämän tuoreista trendeistä sekä konkreettisia työkaluja muuttuvaan maailmaan.

Webinaarit järjestetään keskiviikkoisin klo 18.
Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu mukaan UP Partnesin sivuilla.

Webinaarit 2024 Tieteentekijöiden jäsenille

 TYÖELÄMÄ

24.1. klo 18 Tekoälyn avulla timanttinen CV

Ei enää epätietoisuutta siitä, mitä työnantajat haluavat. Käytä tekoälypohjaisia työkaluja, kuten ChatGPT:tä, tuunaamaan CV:si työnantajien todellisiin tarpeisiin ja varmista, että erotut joukosta.

7.2. klo 18 Hakemus kirjoitetaan näin – Tekoäly auttaa!

Anna tekoälyn räätälöidä hakemuksesi. Korosta parhaita puoliasi ja tee jokaisesta hakemuksesta mestariteos.

6.3. klo 18 Tehosta LinkedIn-profiiliasi tekoälyn voimalla

LinkedIn-profiilisi on nykypäivänä yksi tärkeimmistä ammatillisista käyntikorteistasi. Käytä tekoälyä optimoimaan profiilisi sisältö niin, että se resonoi sekä rekrytoijien että alasi ammattilaisten kanssa.

27.11. klo 18 Tunnista osaamisesi – Tekoälypohjainen SWOT-analyysi

Ymmärrä paikkasi työmarkkinoilla. Anna tekoälyn tehdä syväluotaus osaamiseesi ja tarjota ratkaisuja kehittymiseesi.

21.8. klo 18 Tekoälyn avulla parhaat vastaukset: Valmistaudu haastatteluun

Haastatteluhermoilu on historiaa. Tekoäly valmistaa sinut vastaamaan haastattelukysymyksiin varmuudella ja itsevarmuudella.

18.9. klo 18 Luo merkittäviä lisätuloja intohimostasi: yksinkertainen strategia vähintään 2000 € lisätulojen luomiseen uutena sivutoimisena yrittäjänä

Miten intohimostasi tulee tulovirta? Opi sivutoimisen yrittäjyyden salat. Käytännön vinkit auttavat kirkastamaan bisnesideaasi ja aloittamaan yrittäjyyden polulla vahvasti.

HYVINVOINTI

21.2. klo 18 Mielen tasapaino työssä: Vinkit jaksamiseen ja palautumiseen

Unohda vanhat illuusiot työn ja vapaa-ajan erottelusta. Opi tunnistamaan merkit, milloin olet menossa kohti kuormittumista, ja tartu tehokkaisiin palautumisen ja henkisen jaksamisen strategioihin – joka hetki.

4.9. klo 18 Läsnäolo: avain parempaan työkulttuuriin

Meditaatio, mindfulness ja tietoisuustaidot eivät ole vain henkilökohtaisia harjoituksia. Ne ovat avain parempaan työkulttuuriin. Opi, miten integroida nämä taidot osaksi päivittäistä työrutiiniasi ja koko organisaation kulttuuria.

13.11. klo 18 Energiaa työpäivään: strategiat akkujen lataamiseen

Tunnista oma energiatasosi, ja opi strategiat sen hallintaan ja uupumuksen ennaltaehkäisyyn. Anna itsellesi lupa ladata akkuja, jotta voit loistaa joka päivä.

JOHTAMINEN

3.4. klo 18 10 oppia johtamisesta: kompastuskivistä oivalluksiin

Astu kouluttaja Helene Auramon kenkiin ja kohtaa ne kompastuskivet ja oivallukset, jotka ovat muovanneet hänet johtajaksi, joka hän on tänään. Ota mukaasi 10 timanttista oppia, jotka voivat valaista ja inspiroida omaa johtamisen polkuasi.

17.4. klo 18 Älykäs itsensä johtaminen ja jatkuva uudistuminen

Löydä avaimet kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jatkuvaan uudistumiseen, joilla varmistat menestyksesi ja resilienssisi muuttuvassa maailmassa. Kehitä itsesi johtamisen taitoja, jotka tukevat ammatillista kasvuasi ja henkilökohtaista elinvoimaasi.

29.5. klo 18 Ratkaisukeskeinen johtaminen: Ongelmista mahdollisuuksiin

Ongelmia on aina, mutta niiden käsittely ratkaisee menestyykö tiimisi. Kehitä ratkaisukeskeisiä taitojasi, opi ohjaamaan tiimiäsi kohti ratkaisuja ja nauti nähdessäsi, kuinka ongelmat muuttuvat mahdollisuuksiksi.

2.10. klo 18  Emotionaalinen älykkyys: johtajuuden pehmeä voima

Johtaminen ei ole vain järjen käyttöä. Syvenny tunneälyn maailmaan, ymmärrä sen merkitys johtajuudessa ja varusta itsesi konkreettisilla harjoituksilla, jotka nostavat tunneälysi uudelle tasolle.

16.10. klo 18 Hyvä pomo, paha pomo: mitä alaisesi todella toivovat sinulta?

Mikä erottaa rakastetut pomot niistä, jotka aiheuttavat turhautumista? Tutustu Tapio Aaltosen ja Pauli Juutin tutkimuksen pohjalta alaistesi toiveisiin ja opettele välttämään yleiset johtamisen kompastuskivet.

TRENDIT

5.6. klo 18 Kuinka kiertotalous vaikuttaa arkeesi ja työpaikkasi tulevaisuuteen?

Mitä kiertotalous tarkoittaa sinulle ja työpaikallesi? Tule mukaan tutkimaan kuinka kiertotalouden periaatteet voivat vaikuttaa niin päivittäiseen elämääsi kuin myös työpaikkasi tulevaisuuteen.

12.6. klo 18 Oppiminen murroksessa: Mitä uutta kannattaa oppia tekoälyn aikana?

Mitä sinun todella tarvitsee oppia nykypäivänä, kun tekoäly tarjoaa moneen kysymykseen valmiita vastauksia? Saat työkaluja ja metodeja siihen, mitä tietoja ja taitoja nyt kannattaa vahvistaa ja miksi.

19.6. klo 18 Monimuotoisuuden voima: kuinka olla arvokas osa inklusiivista työyhteisöä

Opi miten voit aktiivisesti edistää monimuotoisuutta ja inkluusiota omassa työympäristössäsi. Saat konkreettisia vinkkejä siihen, miten voit tuntea kuuluvasi ja olla arvokas jäsen monimuotoisessa työyhteisössä.

TEKOÄLY

31.1. klo 18 Tekoälyapureiden käyttö

Tule tutustumaan tekoälyyn perustuviin henkilökohtaisiin assistentteihin, kuten ChatGPT. Opi asettamaan ja käyttämään näitä työkaluja päivittäisessä elämässäsi ja työssäsi. Saat myös käytännön harjoituksia, joiden avulla voit kokeilla opittuja taitoja.

28.2. klo 18 Tekoälyn abc

Tutustu tekoälyn taustatekniikoihin ja ymmärrä sen tietoturva sekä kriittisen ajattelun tarve. Opettele konkreettisia toimintatapoja, joilla voit varmistaa tekoälyn eettisen ja turvallisen käytön omassa työssäsi.

27.3. klo 18 Tekoäly työelämässä

Kuinka tekoäly voi tehdä työpäivästäsi tehokkaamman ja sujuvamman? Esittelemme käytännön esimerkkejä eri ammateista ja annamme vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen omassa työssäsi.

28.8. klo 18 Tekoäly koulutuksessa

Tutustu siihen, kuinka tekoäly mullistaa oppimista. Saat ideoita ja vinkkejä tekoälyn hyödyntämiseen koulutuksessa.

25.9. klo 18 Tekoälyn eettiset ulottuvuudet

Keskitymme tekoälyn käytön eettisiin näkökulmiin. Opit olemaan tietoinen ja kriittinen tekoälyn käytöstä ympärilläsi.

9.10. klo 18 Tekoälyn tulevaisuusnäkymät

Mihin suuntaan tekoäly on menossa? Kuulet asiantuntijan näkemyksiä ja pohdintoja tekoälyn tulevaisuudesta.

20.11. klo 18 Tekoälyn globaalit vaikutukset

Tutustu tekoälyn vaikutuksiin eri puolilla maailmaa. Opi ymmärtämään, kuinka erilaisissa kulttuureissa ja ympäristöissä tekoälyä hyödynnetään.

11.12. klo 18 Pysy mukana tekoälyn kehityksessä

Kuinka pysyä ajan tasalla nopeasti kehittyvässä tekoälyn maailmassa? Annamme sinulle vinkit ja työkalut jatkuvan oppimisen tueksi.

 

Kaikki webinaarit ovat katsottavissa myös tallenteina.

Lue lisää UP Partnersin sivuilta.

Muista myös henkilökohtainen uravalmennus. Lue lisää tästä!

Lue myös UP Valmentaja Reetta Viinasen blogikirjotus: Sopisiko uravalmennus minulle?