Koulutukset ja omavalmennus

Tieteentekijöiden koulutustarjonta  koostuu webinaareista ja verkkokursseista. Lisäksi tarjolla on omavalmennus-palvelu. Palvelut järjestämme yhteistyössä UP! Partnersin kanssa.

 

Työelämä on saanut uusia muotoja: hybridityöskentely on arkipäivää ja osa toimialoista on kuihtunut, osa kärsii työvoimapulasta.

UP-webinaarit  haluavat avata ajattelua uusille mahdollisuuksille ja tarjota osallistujille tukea omien voimavarojen vahvistamisessa ja suunnan löytämisessä.

Tutustu sinua kiinnostaviin webinaareihin, sekä kuule parhaat vinkit työelämäsi ja hyvinvointisi kehittämiseen!

Kaikki webinaarit ovat katsottavissa myös jälkikäteen tallenteina.

Tutustu webinaareihin täällä.

Lisätietoja webinaareista sekä ilmoittautuminen niihin ja omavalmennukseen osoitteessa www.urapalvelut.fi/tieteentekijoidenliitto.

 

Omavalmennus on palvelu, josta jäsen voi varata itselleen puhelinajan omavalmentajan kanssa keskustellakseen mm. työnhausta, työelämästä ja urakehityksestä sekä hyvinvoinnista.

Valmentajina toimivat yhteistyökumppanimme UP! Partnersin valmentajat. Valmennuksen johtolankoja ovat luottamuksellisuus, sydämellisyys ja ammattitaito. UP! Partners on Suomen johtava työelämän virtuaalivalmennusta tarjoava yritys. Voit tutustua valmentajiin täältä.

Jäsenetuna on mahdollisuus kahteen valmennuskertaan (á 20 min) niin kauan kuin valmennusaikoja on tarjolla!

Valmennuksen teemoja ovat:

VARAA AIKA OMAVALMENNUKSEEN TÄÄLTÄ

 

TJS Opintokeskus on Akavan ja STTK:n yhteinen koulutus- ja kehittämisorganisaatio. TJS Opintokeskuksen virallinen ylläpitäjä on Toimihenkilöjärjestöjen Sivistysliitto ry, jonka jäseniä Akava ja STTK ovat.

TJS järjestää sekä maksullisia että maksuttomia koulutuksia muun muassa yhdistysaktiiveille, luottamusmiehille, mutta myös kaikille ammattiliittojen jäsenille.

Katso TJS Opintokeskuksen koulutukset sekä ilmoittautuminen TJS Opintokeskuksen koulutuskalenterista.