Tieteentekijöiden jäsenet ovat vakuutettuja kansainvälisessä vakuutusyhtiö Chubbissa

Chubb European Group Se (Chubb) on kansainvälinen vakuutusyhtiö, joka kuuluu yhteen maailmaan suurimpaan vakuutuskonserniin. Chubb on toiminut Suomessa jo lähes 30 vuotta.

Tieteentekijöiden liitto on vakuuttanut jäsenensä ryhmävakuutuksilla, jotka ovat vapaa-ajan tapaturmavakuutus, vapaa-ajan matkavakuutus sekä järjestövakuutus. Vakuutukset ovat liiton jäsenetu. Ryhmävakuutukset tuovat jäsenelle lisäturvaa vapaa-ajalle, matkoille sekä hänen osallistuessaan liiton järjestötehtäviin.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutus tuo turvaa niin tapaturmien aiheuttamien hoitokulujen, pysyvän haitan kuin kuolemantapauksenkin varalle. Tapaturmavakuutus on voimassa ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa, ja on voimassa 68-vuotiaaksi asti.

Matkavakuutus

Matkavakuutus tuo turvaa matkan aikana sattuvan tapaturman tai sairauden varalle. Vakuutus on voimassa vähintään yön yli kestävillä matkoilla, jotka ulottuvat yli 50 kilometrin etäisyydelle vakuutetun kodista, työ- tai opiskelupaikasta tai vapaa-ajan asunnosta. Turva kattaa myös matkan peruuntumisen, keskeytymisen sekä matkatavaroille sattuvat vahingot. Vakuutusturvan piiriin kuuluvat myös mukana matkustavat alle 20-vuotiaat lapset ja lapsenlapset.

Työmatkan ja vapaa-ajan matkan yhdistelmässä (joka alkaa työmatkana) matkavakuutus jatkuu voimassa töihin liittyvän osuuden päätyttyä.

Vakuutus on voimassa 68-vuotiaaksi asti.

Järjestövakuutus

Järjestötehtäviin osallistuttaessa jäsenellä on voimassa järjestövakuutus. Vakuutus sisältää turvat muun muassa hoitokulujen, tapaturmaisen pysyvän haitan ja matkatavaroiden varalle. Vakuutus on voimassa 68-vuotiaaksi asti.

Chubbin asiakas- ja vahinkopalvelu

Lisätietoa vakuutuksista sekä täydelliset vakuutusehdot osoitteessa https://www.chubb.com/fi-fi/henkilot/tieteentekijat.html.
Korvauksen hakemiseen tarvittavat tiedot löytyvät myös verkkosivuilta.

Chubbiin voi olla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@chubb.com tai soittamalla Chubbin asiakaspalvelun numeroon 09 6861 5151 arkisin kello 9-17.