Tieteentekijöiden hallitus 2022

Tieteentekijöiden vuoden 2022 hallituksen jäseniä ja varajäseniä, vasemmalta lukien Meri Jalonen, Johanna Turunen, Mika Helander, Pauli Väisänen, Hanna Lempinen, Sanna Rantakömi ja Seppo Virtanen.

Tieteentekijöiden syysliittokokous valitsi hallituksen varsinaiset jäsenet ja heidän henkilökohtaiset varajäsenensä vuodelle 2022.  Puheenjohtajaa ja varapuheenjohtajia lukuun ottamatta hallituksen toimikausi on kalenterivuosi.

Hallituksessa jatkavat toisen kauden Johanna Turunen (JYTTE), Pauli Väisänen OYA), Meri Jalonen (SATY) ja Mika Helander (FfÅA),  uusina jäseninä hallitukseen valittiin Laura Kortesoja (HYT), Jussi Hyvärinen (INA), Hanna Lempinen (LATI + FfÅA) sekä Marko Helenius (3T+ koalitio).

Puheenjohtaja Maija S. Peltola (TYT) ja varapuheenjohtajat Tero Karjalainen (ITTE) ja Sanni Tiitinen (TATTE) jatkavat tehtävissään 2022.

Varsinaiset jäsenet, suluissa henkilökohtaiset varajäsenet

Laura Kortesoja HYT (Tommi Kokkonen HYT)

Jussi Hyvärinen INA (Kirsi Heino INA)

Johanna Turunen JYTTE (Matti Leppäniemi JYTTE)

Pauli Väisänen OYA (Aku Venhola OYA)

Meri Jalonen SATY (Jussi Simola SATY)

Hanna Lempinen LATI (+FfÅA) (Toni Pakkanen TATTE)

Mika Helander FfÅA (+LATI) (Sanna Rantakömi ITTE)

Marko Helenius 3T +koalitio (Seppo Virtanen TYT)

 

Hallituksen tehtävänä on johtaa liiton toimintaa ja hoitaa liittoa koskevat asiat liittokokousten päätösten ja liiton sääntöjen mukaisesti. Voit tutustua liiton sääntöihin täällä