Tieteentekemisen edunvalvontaa ammattikorkeakouluihin!

Tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta jatkaa kasvuaan ammattikorkeakouluissa. Tämä kehityssuunta on heijastunut myös ammattikorkeakouluissa työskentelevien tieteentekijöiden määrän kasvuna. Samalla tieteentekijät tarvitsevat vahvempaa ja jäsentyneempää edunvalvontaa ammattikorkeakouluissa. Uusia mahdollisuuksia tarjoavat neuvottelut uudesta, omasta työehtosopimuksesta. 

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan tieteentekijöiden edunvalvonnan kehittämisestä ammattikorkeakouluissa! Miten rakennamme edunvalvontaa, joka huomioi sekä yleisiä että amk-sektorille erityisiä TKI-työn ja tutkimusperustaisen opetuksen reunaehtoja?

Keskustelussa mukana ovat

Tieteentekijöiden liiton erityisasiantuntija Nina Hahtela,
Ylemmät toimihenkilöt (YTN) -neuvottelujärjestön sopimusalavastaava Harri Westerlund ja Suomen ammattikorkeakoulujen tieteentekijät ry:n puheenjohtaja Sanni Tiitinen.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki ammattikorkeakouluissa työskentelevät tieteentekijät. Vinkkaa tapahtumasta myös kollegallesi!

Kokouslinkki lähetetään ilmoittautuneille tapahtumapäivän aamuna.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Tieteentekijöiden liitto sekä keväällä 2023 perustettu liiton jäsenyhdistys, Suomen ammattikorkeakoulujen tieteentekijät (Samkot)