Paluu ihanien tieteentekijöiden pariin

Helmikuun puolivälissä Tieteentekijöiden toimistossa aloitti työt uusi jäsenpalveluasiantuntija Marsa Nyqvist-Hämäläinen. Itse hän luonnehtii olevansa ”uusvanha” –  kyseessä kun on paluu entiseen työpaikkaan. Jäsenpalvelumme oli Marsan hoteissa vuodet 2008–18, minkä jälkeen hän työskenteli neljä vuotta Talentiassa. Mikä houkutteli hänet takaisin Tieteentekijöihin?

”Ihanat jäsenet”, hän vastaa empimättä. ”Arvostan suuresti tutkittua tietoa ja tieteentekijöiden työtä. Jäsenemme ovat tosi mukavia, fiksuja ihmisiä, ja he ovat aina kiitollisia saamastaan avusta.”

Kokemusta jäsenpalvelusta hänellä on varsin monipuolisesti, sillä ennen Tieteentekijöitä hän ehti auttaa niin OAJ:n kuin Kennelliitonkin jäseniä. Työniloa hän kertoo saavansa vapaudesta tehdä työtä omalla persoonallaan ja siitä, että voi tarjota laadukasta palvelua.

”Pyrin aina olemaan proaktiivinen ja neuvomaan, mitä jäsenen kannattaisi ottaa huomioon oman etunsa kannalta.”

Esimerkkinä hän mainitsee ulkomailta Suomeen muuttaneet jäsenet, joilla on usein epätietoisuutta apurahalla työskentelyyn ja työttömyysturvaan liittyen.

Tieteentekijöissä Marsa pääsi keskelle jäsenrekisterin uudistusta, joka häntä kuulemma myös ”kutkutteli”. Uudistuksen myötä kaikki sähköinen asiointi keskitetään E-asiointiimme ja sähköpostittelu jäsenyyspalveluun jää pois. ”Tietoturva paranee ja jäsenyyden hoito ja hyödyt selkiytyvät, kun asiat ovat yhdessä paikassa”, hän summaa.

Kaikki mieltä askarruttavat asiat eivät ole sellaisia, että ne hoituisivat sähköisesti, eikä se ole tarkoituskaan. Marsa neuvoo jäseniä puhelimitse suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi, ja tavoitat hänet arkisin numerosta 0207 589 614.

Lämpimästi tervetuloa takaisin, Marsa!

Jäsenpalveluasiantuntija Marsa Nyqvist-Hämäläisen vapaa-aikaan rytmittävät kolme koiraa ja pitkät lomat Kreikassa puolison kanssa.