Kolme ehdokasta liiton puheenjohtajistoon

Tieteentekijöiden syysliittokokous valitsee liitolle uuden puheenjohtajiston seuraavaksi kahdeksi vuodeksi lauantaina 12. marraskuuta. Ehdokkaiksi on asettunut kolme henkilöä; nykyinen varapuheenjohtaja Tero Karjalainen on ehdolla puheenjohtajaksi ja toinen varapuheenjohtaja Sanni Tiitinen sekä hallituksen jäsen Pauli Väisänen ovat ehdolla varapuheenjohtajiksi.

Pyysimme Teroa, Sannia ja Paulia esittäytymään, kertomaan hieman työhistoriastaan ja kokemuksestaan ammattiyhdistyksessä, sekä tietysti tavoitteistaan toimikaudelle 2023-24 ja  visiostaan liiton tulevaisuudesta. Ehdokassivulta löydät heidän kirjoittamansa esittelytekstit ja kivat minuutin esittelyvideot. Menkäähän tutustumaan!

Torstaina 3. marraskuuta on vuorossa ehdokkaiden vaalipaneeli, joka on Teamsissa klo 16.15-17. Keskustelun vetää vaalitoimikunnan puheenjohtaja Juha Ylisalo pääosin suomeksi, mutta muutama kysymys keskustellaan englanniksi. Jäsenet ovat saaneet liittymislinkin lokakuun lopun uutiskirjeessä. Jos mielit kysyä ehdokkailta jotakin, lähetä kysymyksesi 30.10. mennessä sähköpostitse osoitteella juha.ylisalo(at)utu.fi. Tervetuloa!

Ehdokkaat Tieteentekijöiden puheenjohtajistoon 

Uutinen on julkaistu 25.10.2022