JUKOn yliopistosektorin Työehtosoppa -kampanja starttaa

Työehtosoppa -kampanja on käynnistynyt 11. marraskuuta. JUKO ja sen yliopistosektorin jäsenliitot kampanjoivat yliopistojen työehtosopimuksen puolesta. 

Kun laitetaan laadukkaat raaka-aineet yhteen, syntyy hyvä soppa. Kampanjan nimi Työehtosoppa viittaa siihen, että myös hyvä työehtosopimus syntyy hyvistä ja reiluista ehdoista.

 

Kampanjan nimi Työehtosoppa viittaa siihen, että myös hyvä työehtosopimus syntyy hyvistä ja reiluista ehdoista. Kampanjan pääviestinä on, että työehtosopimus turvaa kaikille yliopistolaisille lakia paremmat työehdot. Kampanjan on tarkoitus osoittaa, miten yliopistolaiset hyötyvät työehtosopimuksesta. Kampanja on myös osa valmistautumista ensi kevään neuvottelukierrokselle.

Kampanjasivustolta www.tyoehtosoppa.fi löydät tietoa, miten työehtosopimus vaikuttaa työhön ja arkeen.

Käy tutustumassa kampanjasivuun, osallistu keskusteluun somessa #työehtosoppa, keskustele kampuksella kollegasi kanssa työehtosopimuksesta ja ole meihin yhteydessä https://q.surveypal.com/JUKO-TES-kampanja–kysely-2021/0 .

Tehdään hyvä ja reilu työehtosoppa yhdessä!

Lue lisää: www.tyoehtosoppa.fi

 

Julkisalan korkeakoulutettujen neuvottelujärjestö JUKO edustaa yliopistojen, valtion ja kunnan neuvotteluissa Tieteentekijöiden jäseniä. Eniten jäseniä Tieteentekijöiden liitolla on yliopistosektorilla. Yliopistojen neuvottelupöydässä yksi JUKOn neuvottelijoista on Tieteentekijöiden liiton edunvalvontajohtaja.

Lue lisää: Työehtosopimus on jokaisen tieteentekijän etu