Jäsen: Ovatko työpaikka- ja yhteystietosi ajan tasalla?

Kevättalvi on taas työehtosopimusneuvotteluiden aikaa, ja ne koskevat laajasti Tieteentekijöiden jäseniä eri sektoreilla.

Muistathan pitää työpaikka- ja yhteystietosi ajan tasalla!

On tärkeää, että työpaikka- ja yhteystietosi ovat ajan tasalla jäsenrekisterissämme, jotta saat ajankohtaiset viestit uusista neuvottelutilanteista ja sopimuksista.

Pääset päivittämään 
yhteystiedoissasi tai työsuhteessasi tapahtuneet muutokset Tieteentekijöiden sähköisessä jäsenpalvelussa, e-asioinnissa:

E-ASIOINTI

Voit päivittää tietosi myös sähköpostitse jäsenpalveluun, jasenpalvelu(at)tieteentekijat.fi. Tarvittaessa tietojen päivitys onnistuu myös puhelimitse. Jäsenasioiden puhelinpalvelu on arkisin klo 9-16, p. 0207 589 619. Puhelun hinta 0207-alkuisiin numeroihin on 0,088€ / alkava minuutti + alv 24%. 

 


Julkisen sektorin sopimusneuvotteluja koskevaa viestintää voi seurata akavalaisen, Julkisalan koulutettujen neuvottelujärjestö JUKOn sivulla:

www.juko.fi

JUKO tiedottaa neuvotteluista neuvottelutiedotteilla. Seuraa lisäksi JUKO-Facebookia ja Twitteriä @JUKOry aihetunnisteella #neuvotellen20202.

Akavan yksityisen sektorin neuvottelujärjestö YTN:n viestintää ylempiä toimihenkilöitä koskevista uusista sopimuksista ja neuvottelutilanteesta löytyy osoitteesta:

www.ytn.fi

Seuraa lisäksi Twitterissä @YTN_ry ja Facebookissa Ylemmät toimihenkilöt YTN.