Tieteentekijät rekrytoi juristin

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen
JURISTIA
vastaamaan monipuolisista työoikeudellisista ja edunvalvonnallisista tehtävistä

Työtehtäviisi kuuluvat jäsenten ja luottamushenkilöiden tukeminen ja neuvonta työoikeudellisissa asioissa. Lisäksi avustat jäseniä ja liiton henkilöstöä työttömyys- ja sosiaaliturvakysymyksissä. Pääset myös syventymään tiede- ja tutkimussektorin erityispiirteisiin ja ottamaan kantaa tekijänoikeutta, tutkimusetiikkaa ja sopimusteknisiä asioita koskeviin kysymyksiin. Tehtäväsi sisältää edunvalvontakantojen valmistelua liiton ja Akavan työryhmissä sekä kokemuksestasi riippuen mahdollisesti neuvottelutoiminnan tehtäviä. Työpäiväsi ovat vaihtelevia sisältäen monipuolisia, itsenäisiä ja vastuullisia työtehtäviä.

Arvostamme aiempaa työkokemusta työoikeuden ja sosiaaliturva-asioiden parista sekä järjestökokemusta. Edellytämme oikeustieteellistä tutkintoa sekä vahvaa kielitaitoa: suomi, englanti ja mielellään myös ruotsi. Tehtävän hoitaminen edellyttää itseohjautuvuutta, hyvää priorisointikykyä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja laajan verkoston parissa työskentelystä.

Tarjoamme sinulle osaavien ja motivoituneiden kollegoiden tuen sekä mahdollisuuden työskennellä kehittämismyönteisessä ja modernissa työilmapiirissä. Voimme tarjota sinulle hyvät henkilöstöedut, laajat kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden työskennellä valtakunnallisessa edunvalvontajärjestössä.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 20.8.2023 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi.

Lisätietoja tehtävästä antavat Tieteentekijöiden toiminnanjohtaja Johanna Moisio 14.8. klo 13–14 ja 18.8. klo 10–11 sekä Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin 4.7., 1.8. ja 9.8. klo 10–12. Soittopyynnöt voit jättää tekstiviestillä.

 

Akavalainen Tieteentekijöiden liitto ry. on yliopisto- ja tutkimussektorin suurin ja kansainvälisin ammattiliitto. Tieteentekijät on kaikkien tieteen, tutkimuksen ja korkeakouluopetuksen parissa työskentelevien aktiivinen ja palveluhenkinen ammattiliitto. Jäsenistön apuna ja tukena toimivat yliopistokohtaiset paikalliset yhdistykset, kolme valtakunnallista yhdistystä, osaavat luottamusmiehet, vahva neuvotteluasema ja laajat verkostot edunvalvonnan parissa. Jäsenistöstämme iso osa on ulkomaalaistaustaisia ja toimimme kolmella kielellä.