Tieteentekijät rekrytoi erityisasiantuntijan

Tieteentekijät on yliopistosektorin suurin edunvalvontajärjestö ja kaikkien tieteen tekemisen parissa työskentelevien kansainvälinen ammattiliitto. Turvaamme korkeatasoisen tieteen tekemisen edellytysten säilymistä Suomessa ja edistämme jäsentemme työhyvinvointia. Katsomme tulevaisuuteen rohkeasti ja suhtaudumme haasteisiin positiivisesti ja ratkaisulähtöisesti.

Etsimme nyt ketterään joukkoomme

ERITYISASIANTUNTIJAA

työmarkkinapolitiikan monipuoliseen tehtävään

Vastaat työmarkkinapolitiikan vaikuttamistyöstä, lainsäädännön seurannasta sekä edistät työhyvinvoinnin parantamista tieteentekijöiden työpaikoilla. Olet mukana kehittämässä korkeakoulujen ja tutkimusympäristöjen työehtoja. Seuraat ja raportoit työmarkkinapolitiikan ja työelämälainsäädännön kehittymisestä ja tuot osaamisesi liiton sisäiseen työskentelyyn. Tunnet tieteentekijöiden moninaiset työurat ja edistät niitä tukevia toimia Akavassa, JUKO:ssa ja YTN:ssä. Toimit tutkimus- ja yliopistosektorin erityisasiantuntijana erilaisissa työryhmissä ja neuvotteluissa sekä tuet tarvittaessa jäsenpalvelua haastavien jäsentilanteiden ratkaisuissa. Olet kykenevä ja motivoitunut esiintymään sekä kommentoimaan jäsenistön työelämän parantamiseen ja haasteisiin liittyviä asioita.

Sinulla on aiempaa työkokemusta työmarkkinapolitiikan monipuolisista tehtävistä edunvalvonnan parissa. Sinua innostaa itsenäinen työ vaativissa asiantuntijatehtävissä kansainvälisessä liitossa. Pienessä työyhteisössämme jokaisen työpanos merkitsee paljon. Työskentelet monipuolisten sidosryhmiemme kanssa, osaat ratkoa vaativia ongelmia luovasti, ja tarvittaessa kehität uusia toimintatapoja. Tarvitset siis myös erinomaisia vuorovaikutus- ja neuvottelutaitoja. Sinulla on tehtävään soveltuva yliopistotutkinto, erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä hyvä suullinen ja kirjallinen englannin kielen taito, ruotsin kielen taito katsotaan eduksesi. Työtehtävissä on hyötyä oikeustieteellisistä opinnoista ja arvostamme tohtorin tutkintoa.

Tarkennamme tehtävänkuvaa ja nimikettä tarvittaessa valittavan henkilön koulutuksen ja osaamisen sekä valmisteilla olevien liiton strategisten valintojen pohjalta.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, vaihtelevan ja haastavan työtehtävän energisessä, rohkeasti uudistuvassa ammattiliitossa. Työkavereinasi on motivoitunut joukko asiantuntijoita, jotka tukevat sinua työssä onnistumisessa. Meillä on kattavat työsuhde-edut ja joustavat työntekomahdollisuudet. Toimipaikkamme sijaitsee Pasilassa erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

Heräsikö kysymyksiä?

Lisätietoja tehtävästä antavat Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin 15.2. klo 13–15, 21.2. ja 22.2. klo 9–11 sekä toiminnanjohtaja Johanna Moisio Tieteentekijöistä puh. 0207 589 612, varmimmin 16.2. klo 13–15 ja 27.2. klo 11–12. Luottamukselliset soittopyynnöt välittää Nina Kuusinen Arespartnersilta, puh 0442754654. Jätä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksen kera osoitteessa www.arespartners.fi avoimet työpaikat 28.2.2023 mennessä.