Yhteys kehoon rauhoittaa

Meidän juuremme ovat kehossamme. Alussa asumme vain siinä. Oppiessamme kielen, muutamme päähämme ja vieraannumme juuristamme. Yhteyden kadottaminen mielikehoomme vie monet meistä tilanteeseen, jossa järjellä ajateltuna kaikki on ihan hyvin, mutta meistä ei tunnu siltä. Meillä on olo, joka on kehon keino kommunikoida meille. Itse en usko paljon puhuttuun kehon viisauteen. Ei keho välttämättä kovinkaan viisas ole, mutta usein se voi tietää, mitä se kaipaa ja ilmaista mielipiteensä kehontilana.

Tämä webinaari sopii kaikille, jotka haluavat oppia kehoaistista biologian ja fysiologian näkökulmasta ilman hihhulointia.

 

240_matti.jpg

Kouluttaja: Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!