Vinkit Linkedin profiiliin ja työnhakuun

LinkedIn kasvattaa koko ajan suosiotaan työelämän kohtaamispaikkana. Parhaimmillaan LinkedIn tukee sinua ammatillisessa kehittymisessä monipuolisesti, niin uuden oppimisessa kuin omalla urallasi etenemisessä. Monella alalla rekrytoijat olettavat, että profiilisi löytyy LinkedIn:stä. Silti LinkedIn saattaa herättää monessa epävarmuuden tunteita ja omaa osaamistaan voi olla haastavaa laittaa näytille.

Tässä webinaarissa käymme läpi perusaskeleet siihen, mitä kannattaa ottaa huomioon oman profiilin rakentamisessa. Miten tuoda esiin oma ammattillinen osaaminen ja ennen kaikkea, miten kasvattaa ammatillisia verkostojaan sekä aktivoitua niissä pienin, itselle sopivin askelin.

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • Haluat oppia erilaisia, konkreettisia tapoja hyödyntää LinkedIn:ä.

  • Haluat käytännönläheisiä vinkkejä siihen, mitä omassa LinkedIn profiilissa kannattaa ottaa huomioon.

  • Haluat oppia, miten LinkedIn tukee sinua työnhaussa.

  • Haluat vinkkejä siihen, miten aktivoitua ja verkostoitua LinkedInissä.

  • Kaipaat ylipäätänsä rohkaisua aktivoitua LinkedIn:ssä.

 

Kouluttaja: Reetta Viinanen

Reetta on toiminut erilaisissa työyhteisöissä viestinnän, muutosjohtamisen sekä liiketoiminnan kehittämisen parissa asiantuntijana, kouluttajana ja valmentajana. Reetan kokemuksessa painottuvat erilaiset työelämän muutoshankkeet. Hänelle onkin tärkeää auttaa ihmisiä ja työyhteisöjä selviytymään kehitykselle välttämättömistä muutoksista menestyvinä ja hyvinvoivina.

Valmentajana Reetta on rohkaiseva innostaja, joka haluaa lisätä ihmisten kohtaamistaitoja, henkilökohtaisia voimavaroja sekä sisäistä luottamusta. Hän pyrkii laajentamaan näkökulmia ja osallistamaan ihmiset kehittymään yhdessä.