Viisi ideaa osaamisen muuttamiseksi rahaksi

Osaamisesta kaikki lähtee! Säästäminen, sijoittaminen ja kuluttaminen on helpompaa, kun on kykyä ansaita. Jotta saa tuloja, pitää osata jotain sellaista, josta muut ovat valmiita maksamaan.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • Haluat inspiraatiota ja uusia ideoita ansaitsemiseen

  • Haluat rakentaa useita tulovirtoja talouteesi

  • Haluat tietää miten turvata oma talous

 

Terhi-Majasalmi-cropped.jpgKouluttaja: Terhi Majasalmi

Terhi Majasalmi on sarjayrittäjä, raha- ja sijoitusmaailman mielipidevaikuttaja sekä kiinteistösijoittaja. Hän kiinnostui oman talouden hoidosta vuonna 1995 isän työttömyyden myötä. Hänen oma vaurastumistarina alkoi 31.3.1998, kun hän talletti ensimmäisen 1000  markkaa ASP-tilille.  Vuosien varrella Terhi on tehnyt monipuolisesti töitä vaurastumisen ympärillä. Hänen esikoisteos Totuus taloudestasi ilmestyi 2012, Koululaisen rahakirja vuonna 2016, Rikastamo vuonna 2018 sekä Vauraan Naisen ja Vauraan Yrittäjän Rahakirjat vuonna 2021. Vuonna 2013 sai ensi-iltansa tv-ohjelma Kirsi ja himoshoppaajat, jossa Terhi esiintyi asiantuntijana.

Terhi on kysytty puhuja ja valmentaja kotimaassaan, mutta on myös kutsuttu puhumaan ulkomaille kuten Englantiin sekä Sveitsiin. Viimeiset yhdeksän vuotta Terhi on toiminut Yhdysvaltojen kiinteistömarkkinoille. Terhi loi Vauras Nainen –konseptin vuonna 2008. Kymmenessä vuodessa Vauras Nainen on kasvanut valmennusten, puhekeikkojen, tv- ja radioesiintymisten, lukuisten blogikirjoitusten myötä 70 000 jäsenen Facebook-yhteisöksi. Syyskuussa 2020 Vauras Nainen -brändi sai rinnalleen Vauraan Yrittäjän.