Työympäristön biohakkerointi

Mitkä voisivat olla ne keinot, joilla työteho voitaisiin viedä uudelle tasolle elämänlaadun, tuottavuuden ja työhyvinvoinnin siitä kärsimättä? Päivittäisestä työstä nauttimisella tai sen inhoamisella on keskeinen merkitys ihmisen hyvinvoinnin kannalta. Työstä nauttiminen on yhteydessä selvästi parempaan terveydentilaan. Moni tekee jatkuvan paineen alla työtä, joka ottaa enemmän kuin antaa. Lisäksi nykyajan pääosin istuen tehtävä päätetyö ei ole pitkän päälle hyväksi terveydelle. Mitkä ovat ne keinot, joilla työstä voi nauttia menettämättä henkistä tai fyysistä terveyttään?

Webinaarin sisältö

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • haluat tutkia kokonaisvaltaisesti miten työ voisi energisoida sinua,
  • työergonomia ja metodit parempaan työhön kiinnostavat sinua,
  • etsit keinoja parantaa omaa työtehoasi ja jaksamista työssä.

Kouluttajat: Teemu Arina ja Olli Sovijärvi 


Kansainvälisesti mainetta ja kunniaa niittäneet tähdet Teemu Arina ja Olli Sovijärvi ovat tehneet vaikuttavaa työtä terveyden edistämiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi jo lähes 10 vuoden ajan. Työpari on julkaissut jo kaksi kirjaa, useita verkkokursseja sekä podcastejä. Vuosittain he järjestävät Biohakkereiden konferenssin, jossa puhujina ovat kaikki maailman johtavat aiheen asiantuntijat.

Pienikin investointi omaan hyvinvointiin tarkoittaa vähemmän kipua, kolotuksia, väsymystä ja sairauksia pitkällä tähtäimellä. Samaan aikaan voitettavaa on paljon. Pienet, pysyvät muutokset voivat ajan myötä vahvistaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi enemmän, kun uskoit mahdolliseksi. Ja mikä sen hienompaa, kun tuntea hyvää oloa päivittäin, omassa kehossa ja mielessä. Oman hyvinvoinnin optimointiin Olli ja Teemu ovat luotettavimmat oppaat mitä Suomesta (ja ehkä koko maailmasta) löytyy.

Webinaari kuuluu Biohakkerointi -sarjaan, jossa tutkitaan ja testataan itselle parhaita keinoja stressinhallintaan, parempaan uneen, energisoivaan ravintoon sekä kehon ja mielen hyvinvointiin.

Lue lisää

ILMOITTAUDU MUKAAN!