Työkalut itseohjautuvuuteen

Caritalla on pitkä kokemus etätyön ja toimistotyön yhdistelmästä, sekä siitä miten siirrytään globaalissa yhtiössä vuorokauden aikana täyteen etätyömalliin. Viimeisen puolentoista vuoden aikana hän on ollut mukana kasvattamassa monikulttuurista tiimiä, ohjaamassa ihmisiä uusiin työtehtäviin sekä ylläpitämällä yhtiön vahvaa kulttuuria virtuaalisesti ilman, että suurin osa tiimiläisistä on koskaan tavanneet toisiaan kasvotusten. Tämä kaikki vaatii henkilöstöltä vahvaa itseohjautuvuutta.

Tässä webinaarissa pureudumme itseohjautuvuuteen ja kuulemme lisää siitä mitä etä- ja hybridityö on mahdollistanut ja miten se on muuttanut tapaa tehdä töitä Googlen kaltaisessa yhtiössä.

 

Kouluttaja: Carita Mäkinen

Carita on BtB-myynnin ammattilainen, joka on toiminut erilaisissa myynnin tehtävissä aina startupista isoihin jenkkiyhtiöihin. Tällä hetkellä Carita toimii asiakkuusjohtajana Google Cloudilla Suomessa vastaten finanssisektorin asiakkuuksista. Koulutukseltaan Carita on kauppatieteiden maisteri, pääaineenaan tietojärjestelmätiede sekä johtaminen.