Työelämän monimuotoisuus hyödyksi työyhteisössä

Hyvä järjestöalalla työskentelevä Tieteentekijöiden jäsen, ilmoittaudu mukaan YTN:n järjestämään järjestöalan jäsentapahtumaan työelämän monimuotoisuudesta! Tilaisuus on 23.3. klo 16.30-19 Helsingissä osoitteessa Kasarmikatu 23.

Työelämän diversiteetti- ja inkluusiokysymykset ovat tänään läsnä lukemattomilla eri tavoin, ja lähes kaikkien puheessa.

Mutta mitä kaikkea diversiteetillä ja inkluusiolla oikeastaan tarkoitetaan? Entä keitä nämä asiat työyhteisöissä koskettavat ja kenen vastuulla asioiden edistäminen on? Ainoastaan yritysjohdon ja henkilöstöammattilaisten, vai meidän aivan jokaisen työelämään osallistuvan?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä diversiteetti ja inkluusio tarkoittavat eri yhteyksissä, mitä hyötyä niiden huomioimisesta on niin organisaatiolle, tiimille kuin yksilöille, sekä mitä kaikkea diversiteetin ja inkluusion eteen voi tehdä. Inklusiivinen työyhteisö on parempi jokaiselle. Meillä kaikilla on sekä keinoja että vastuu vaikuttaa inklusiivisuuden toteutumiseen.

Tapahtumassa on mahdollisuus verkostoitua muiden järjestöalalla toimivien henkilöiden kanssa!

Ohjelma:

16.30 Ilmoittautuminen ja salaattibuffet

16.45 Tervetuloa ja ajankohtaiskatsaus
Nuutti Pursiainen ja Elin Blomqvist-Valtonen, Ylemmät Toimihenkilö YTN

17.00 Työelämän monimuotoisuus hyödyksi
Jonna Lourier, Includia Leadership Oy

18.30 Verkostoituminen muiden kanssa

19.00 Tilaisuus päättyy

Kouluttajana toimii Jonna Louvrier. Jonna on diversiteetti- ja inkluusiojohtamisen asiantuntija ja kokenut kouluttaja konsultti. Hän on väitellyt monimuotoisuusjohtamisesta Hankenilta ja tutkinut aihetta Suomessa, Ranskassa ja USAssa. Hän on Includia Leadershipin perustaja.

Ilmoittaudu mukaan 13.3. mennessä