Turhautuminen ja ahdistava olo – mistä oikeastaan on kysymys?

Ahdistus alkaa jo kohdussa ja moni meistä saa kokea sitä myös myöhemmin monissa sosiaalisissa tilanteissa. Ahdistuksen voi kohdata ja käsitellä monella tavalla. Tässä webinaarissa tutkimme keinoja, miten toimia silloin, kun ahdistus ei ole vielä edennyt ahdistushäiriöksi. Turvallisuusaistimme, toiselta nimeltään neuroseptio, pyrkii huolehtimaan riittävästä turvallisuudestamme. Jos se on uhattuna, niin kehoaistimme, eli interoseptio viestii meille kehomme sisäisinä tuntemuksina.

Tämä webinaari sopii niille, jotka joissain tilanteissa tunnistavat itsessään ahdistuksen tunnetta ja haluavat oppia toimimaan niissä tilanteissa paremmin.

 

240_matti.jpg

Kouluttaja: Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!