Tieteentekijöiden Tulevaisuusseminaari

Tieteentekijöiden aktiivien ja liittokokousväen Tulevaisuusseminaari toimintaympäristön muutoksista ja vastauksistamme niihin järjestetään perjantaina 11. marraskuuta 2022 Original Sokos Hotel Triplassa, Helsingin Pasilassa.

Marraskuun 11. päivä kokoonnumme yhdessä miettimään Tieteentekijöiden liiton strategian päivitystä. Maailma on muuttunut yllättävän paljon lyhyessä ajassa, ja on aika katsoa ympärille, tunnistaa tärkeimmät muutosvoimat ja päättää miten liitto tukee parhaiten tieteentekijöiden työelämää tulevaisuudessa. Strategiapäivässä saatte kääriä hihat ja hahmotella tulevaisuuden suuntaa. Strategiapäivää pohjustetaan toimintaympäristön analyysillä ja päivän tulosten pohjalta liiton hallitus laatii uuden strategian. Tarjolla on iltapäivän verran aktiivista ajattelua ja työskentelyä – tervetuloa!

Perjantain seminaarissa ei ole etäosallistumismahdollisuutta tai tulkkausta, mutta puhua toki saa sekä suomea että englantia.

Seminaaripäivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautumisohjeet on välitetty sähköpostitse liittokokousedustajille, yhdistyksille sekä liiton hallitukselle.