Riidoista ja riitelemisestä

Aivan, miksi ja mistä erimielisyydet syntyvät? Syitä on pohdittu monissa filosofioissa, maailmankatsomuksissa, rauhantutkimuksissa ja myös terapiasuuntauksissa. Niissä on löytynyt upeita ideoita riitelyn ytimistä ja myös ymmärryksen lisääntymisen tarjoamista ratkaisuista. Niitä tässä webinaarissa tutkitaan ja oivalletaan.

Tule mukaan, jos sinua kiinnostaa oppia lisää riidasta ja rauhasta.

 

240_matti.jpg

Kouluttaja: Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!