Palautteen antaminen ja saaminen – haaste työyhteisölle

Laiska töitään luettelee? Kell onni on, se onnen kätkeköön? Vaatimattomuus kaunistaa? Puhuminen on hopeaa, vaikeneminen kultaa?

Suomalaiset sananlaskut kertovat omaa kieltään vuorovaikutuskulttuurista ja palautteen niukkuudesta.

Rikas palautekulttuuri on keskeinen osa hyvää vuorovaikutuskulttuuria. Se parhaimmillaan korjaa toimintaa oikeaan suuntaan ja alleviivaa hyviä asioita. Miten päästä palauteniukkuuden kulttuurista runsaaseen ja rikkaaseen palautekulttuuriin? Mitä huomioida korjaavan/kiittävän palautteen antamisessa ja saamisessa?

Tämä webinaari sopii sinulle, jos:

  • olet kiinnostunut kehittämään omaa ja työyhteisönsä palautteen antamisen ja saamisen taitoja.

 

 

Kouluttaja: Sanna Nylund

Sanna on työnohjaaja, työyhteisövalmentaja ja psykiatrinen sairaanhoitaja.

Sannan erityisenä kiinnostuksen kohteena on kokonaisvaltainen hyvinvointi, niin psyykkinen kuin fyysinen. Sen tutkiminen on johtanut opintoihin sekä liikuntalääketieteen että lyhytterapioiden parissa ja työhön hyvinvointiryhmien ohjaajana /valmentajana ja terapeuttina.

Vuorovaikutus haasteellisissa tilanteissa on myös kiehtonut. Työuran varrella haastavat tilanteet ja kriisiytyneet yhteisöt/yksilöt ovat tulleet tutuiksi paitsi psykiatriassa, myös terapia vastaanotoilla ja työnohjattavissa yhteisöissä.

Sanna on vahva käytännön osaaja, joka haluaa luennollaan tuoda esiin käytännön tietoa ja taitoa vuorovaikutustilanteista ja hyvinvoinnista.