Palaudu työssä ja lomalla

Työn kuormittavuus ja palautuminen nousevat tasaiseen tahtiin puheenaiheeksi. Nyt olemme jälleen monien kesäloman kynnyksellä, jolloin lomasuunnitelmia aletaan tekemään.

Loma ja vapaa-aika ei ole ainoa reitti työn kuormituksesta palautumiseen, sillä palautumista tapahtuu myös työpäivän sisällä.

Tässä webinaarissa kuulet, mitä stressillä ja palautumisella tarkoitetaan, kuinka kuormituksesta palautumista voi edistää työarjen keskellä ja mitä on erityisesti hyvä ottaa huomioon, kun pidemmät lomat lähestyvät. Olit sitten jäämässä lomalle ihan pian, vasta vähän myöhemmin tai pidemmät lomasi ajoittuvat johonkin muuhun kohtaan vuotta, webinaari tarjoaa sinulle kiinnostavaa sisältöä.

 

Kouluttaja: Mari Laari

Työterveyspsykologi ja organisaatiokonsultti Mari Laari on työskennellyt työhyvinvoinnin ja työterveyden parissa jo 9 vuotta ja kerännyt kokemusta hyvin monenlaisista ja monen kokoisista organisaatioista ja kehittämis- sekä valmennusprojekteista niin työntekijä- kuin esihenkilötasolla. Mari auttaa löytämään uusia näkökulmia hyvinvoinnin haasteiden ratkomiseen ja hän uskoo siihen, että toimivalla yhteistyöllä kaikilla organisaation tasoilla luomme aidosti loistavia työpaikkoja, joissa ihmiset voivat hyvin ja tekevät itselleen merkityksellistä työtä.