Oman talouden remontti

Ei rahaa rahan takia, vaan taloudestaan on jokaisen pidettävä huoli, koska ilman sitä emme nykymaailmassa pärjää. Talous on yksi elämän osa-alue siinä missä terveys ja ihmissuhteetkin. Raha näyttelee usein isoa roolia ja heijastuu sekä vaikuttaa muihin elämän osa-alueisiin, varastaen niiltä huomiota.

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • Saat perusaskeleet oman talouden remonttiin

  • Saat työkaluja taloudellisen elämäsi tasapainottamiseksi

  • Pohdit suhdettasi rahaan

mikko7.jpg

Kouluttaja: Mikko Sjögren

Sijoittaja, valmentaja, kirjailija ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90-luvun alussa opintojen ohessa. Vanhempiensa liiketoimintakaupasta syntyneellä pienellä pesämunalla sijoittaminen osakemarkkinoille päätettiin aloittaa. Hävittyään yli puolet sijoittamistaan rahoistaan tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi. Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä.

Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen riippumattomuuden. Valmennusyhtiö Varapuu sai alkunsa vuonna 2007. Sjögrenillä on aivan ilmiömäinen kyky yksinkertaistaa vaikean ja monimutkaisen kuuloisia talouskäsitteitä ja luoda malleja, joilla opittu saadaan ajettua osaksi arkea lähes automaattisesti. Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 30 000 ihmistä taitavammaksi rahan kanssa.