Kokemus ja sanat luovat todellisuutemme

Kaikki puheemme ja ajatuksemme ovat hypnoosia. Käyttämämme kieli ei kuvaa todellisuutta, vaan valitsemillamme sanoilla luomme sen. Jos puhumme (tai ajattelemme) ongelmista, luomme niitä, jos taas puhumme (tai ajattelemme) ratkaisuvaihtoehdoista, niitä alkaa pulpahdella esiin. Tutkimme tässä webinaarissa erilaisia tapoja käyttää kieltä niin, että voimme luoda mielen- ja kehontiloja, jotka ovat meille edullisia ja puramme sellaisia, joista kehomme ei pidä.

Tule mukaan, jos haluat oppia uutta itsestäsi.

 

240_matti.jpg

Kouluttaja: Matti Henttinen

Matti Henttinen on mentaalivalmentaja, jonka fokuksena on työhyvinvointi ja urheilijoiden henkinen valmennus. Matti on vetänyt erilaisia johtamisen, oppimisen ja vuorovaikutustaitojen koulutuksia ja valmennusprosesseja yli 20 vuotta. Matti tunnetaan myös työstään yli 600 huippu-urheilijan, heidän valmentajien ja perheiden mentaalivalmentajana yli 20 yksilö- ja joukkuelajissa. Hänen osaamisestaan ovat nauttineet mm. Lontoossa olympiapronssia voittanut purjehdustiimi, muodostelmaluistelun ja cheerleadingin MM-kultajoukkueet sekä alppihiihtäjät, yleisurheilijat, tennispelaajat ja Suomen Kansallisoopperan balettitanssijat.

Vahva asiantuntemus, rento olemus ja filosofinen viisaus ovat Matin tavaramerkki. Hän osaa todella ottaa yleisönsä ja haastaa kuulijan uudenlaiseen ajatteluun. Ilmiömäisen tarinankerrontataitonsa ansiosta hänen viisaudet painuvat kuulijan mieleen ja tuottavat tuloksia. Matti antaa siivet, joilla lentää menestykseen!