Hyvinvoinnin teknologia ja mittarit

Teknologia kehittyy exponentiaalisella vauhdilla ja mahdollistaa uudella tavalla terveyden seurannan ja edistämisen. Sykemittareita löytyy jo monen kuntourheilijan kaapista, mutta millaisia laitteita jokaiselta löytyykään 10 vuoden kuluttua? Hyvinvoinnin buustaukseen kehitetyt laitteet herättelevät meitä liikkumaan, hengittämään syvään, nukkumaan paremmin. Mittaaminen itsessään ei kuitenkaan muuta mitään, se on vain verifiointia. On itsestä kiinni kokeilla, mitkä asiat toimivat. Tässä webinaarissa saat lyhyessä ajassa kokonaiskuvan erilaisista mahdollisuuksista mitata ja analysoida omaa terveydentilaasi.

Kouluttajat: Teemu Arina ja Olli Sovijärvi

Webinaarin sisältö

Tämä webinaari sopii sinulle jos:

  • olet utelias tietämään millaisia erilaisia laitteita hyvinvoinnin mittaukseen on olemassa,
  • haluat asiantuntevaa tietoa tämän hetken hyödyllisimmistä mittausmenetelmistä ja -laitteista,
  • terveyden edistäminen kiinnostaa sinua nyt ja tulevaisuudessa.


Lue lisää

ILMOITTAUDU MUKAAN! 


Kansainvälisesti mainetta ja kunniaa niittäneet tähdet Teemu Arina ja Olli Sovijärvi ovat tehneet vaikuttavaa työtä terveyden edistämiseksi ja sairauksien ennaltaehkäisemiseksi jo lähes 10 vuoden ajan. Työpari on julkaissut jo kaksi kirjaa, useita verkkokursseja sekä podcastejä. Vuosittain he järjestävät Biohakkereiden konferenssin, jossa puhujina ovat kaikki maailman johtavat aiheen asiantuntijat.

Pienikin investointi omaan hyvinvointiin tarkoittaa vähemmän kipua, kolotuksia, väsymystä ja sairauksia pitkällä tähtäimellä. Samaan aikaan voitettavaa on paljon. Pienet, pysyvät muutokset voivat ajan myötä vahvistaa hyvinvointiasi ja terveyttäsi enemmän, kun uskoit mahdolliseksi. Ja mikä sen hienompaa, kun tuntea hyvää oloa päivittäin, omassa kehossa ja mielessä. Oman hyvinvoinnin optimointiin Olli ja Teemu ovat luotettavimmat oppaat mitä Suomesta (ja ehkä koko maailmasta) löytyy.

Webinaari kuuluu Biohakkerointi -sarjaan, jossa tutkitaan ja testataan itselle parhaita keinoja stressinhallintaan, parempaan uneen, energisoivaan ravintoon sekä kehon ja mielen hyvinvointiin.