Hybridityön käytännöt

Etätyöstä tuli kertaheitolla asiantuntijatyön pääasiallinen toteutusmuoto koronapandemian myötä. Kun maailma alkaa näyttää avautumisen merkkejä, ryhtyy myös etätyöpoteroiden verkkarikansa liikkumaan kohti toimistoja – vai ryhtyykö? Kaikkien huulilla on ”kaiken kattava” hybridityö, jossa töitä tehdään siellä, täällä, lähellä ja etäällä. Millaiseksi yritysten ja yhteisöjen työarki muodostuu kun työntekemisen vapautta hyödynnetään aiempaa laajemmin?

Tässä webinaarissa keskustelemme siitä millaisista elementeistä koostuu sujuva hybridityöarki ja millaisin keinoin yksilöitä ja yhteisöä tuetaan hybridityönarjessa. Lisäksi pohditaan mitä mahdolliset hybridityön sudenkuopat ovat ja miten niitä voidaan välttää.

Tämä webinaari on sinulle jos:

– Toimit esimiehenä / johtajana hybridityötä tekeville tiimille

– Toimit tiimissä, jossa tehdään hybridityötä ja pohdit miten tehdä tiimityöstä sujuvampaa

– Pyrit kehittämään hybridityökäyntäntöjä yrityksessäsi sekä vahvistaa ”hybridi-yhteisöllisyyttä”

Kouluttaja: Fanny Karlsson

Fanny Karlsson on vuorovaikutuksen ja kohtaamisten ammattilainen, jolla on monipuolinen kokemus viestinnän, HR:n ja markkinoinnin saralta. Tällä hetkellä Fanny toimii Euroopan parhaana työpaikkanakin palkitussa Vincitissä ihmisten arjen tukena, tiimien coachina, aktiivisena työyhteisöviestijänä ja yrityskulttuurin kehittäjänä. Joku voisi kutsua roolia nimellä HR Manager, mutta Fanny itse kallistuu esim. People & Culture Generalist tai Employee Experience Architect -titteleihin.