Osaamisesta kasvua -kampanja osaamisen merkityksistä

Akava ja siihen kuuluvat liitot käynnistivät joulukuun alussa Osaamisesta kasvua -kampanjan, jossa muistutetaan siitä, jokaisella on oikeus oppia työssään ja kehittää ammatillisia taitoja myös työn ulkopuolella. Kutsumme kaikki mukaan kampanjaan kertomaan osaamisen merkityksistä.

Suomen nousu rakentuu osaamiselle. Me suomalaiset haluamme aina oppia uutta. Jo lapsena tiedämme, että jokaisella meistä on mahdollisuus saavuttaa oma unelmatyö, olipa se lääkäri, pankkiiri, sairaanhoitaja, poliisi, koodari, kirjastonhoitaja, opettaja tai insinööri.

Suomalaisten halu oppia uutta ansaitsee tukensa yhteiskunnalta ja työnantajilta. Jokaisella pitää olla oikeus oppia omassa työssään ja kehittää ammatillisia taitoja monipuolisesti myös työn ulkopuolella.

Koronakriisistäkin voimme nousta osaamisella, joka versoo ympärilleen kasvua. Siksi haluamme kutsua jäseniämme osallistumaan kampanjaan. Kampanja-aika on 1.–11. joulukuuta.

Kerro omissa somekanavissasi, mitä osaaminen sinulle merkitsee ja mitä haluat seuraavaksi oppia. Haasta mukaan muita ja käytä tunnisteita #HaluOppia ja #OsaamisestaKasvua.

Osaamisesta ja sen vahvistamisesta saamme kasvua yksilöinä, mutta myös yhteiskunnalle, taloudelle ja Suomelle. Osaajien maalle.

#HaluOppia ja #OsaamisestaKasvua.

Akava