Omavalmennusaikoja tarjolla – tutustu!

Kaipaatko sparrausta työnhakuun? Mietityttävätkö työssä tarvittavat sometaidot tai oletko aloitteleva yrittäjä? Tarvitsetko tukea mielen hyvinvointiin? Tarjoamme jäsenetuna jäsenillemme omavalmennusta.

Omavalmennus on palvelu, josta voit varata itsellesi puhelinajan omavalmentajan kanssa keskustellaksesi esimerkiksi työnhausta, työelämästä ja urakehityksestä sekä hyvinvoinnista.

Valmennuksen johtolankoja ovat luottamus, sydämellisyys ja ammattitaito. Sinulla on mahdollisuus kahteen valmennuskertaan (á 20 min) niin kauan kuin valmennusaikoja on tarjolla.

Valmennuksen teemoja ovat muun muassa:

Valitse itsellesi sopivin aihe ensimmäiselle valmennuskerralle. Ajan salliessa voit toki keskustella valmennuksen aikana muustakin. Varauksen yhteydessä voit myös valita, miten valmentaja ottaa sinuun yhteyttä – puhelimella vai esimerkiksi Skypen kautta. Jos et halua valita aihetta ja siihen erikoistunutta valmentajaa, voit varata myös yleisen ajan.

Palvelut järjestämme yhteistyössä UP! Partnersin kanssa. UP! Partners on Suomen johtava työelämän virtuaalivalmennusta tarjoava yritys.

Tutustu lisää ja varaa aika omavalmennukseen täällä.