Lataa uusi Tieteentekijöiden apurahaopas 2021

Uudistettu Tieteentekijöiden apurahaopas 2021 julkistettiin torstaina 18.maaliskuuta webinaarissa, joka kokosi yhteen huikean määrän, yli 200 osallistujaa. Eikä ihme, sillä apurahaoppaamme on varsin kattava tietopaketti kaikille apurahalla työskenteleville. Oppaassa käydään läpi muun muassa, mitä apurahalla työskentelevän olisi hyvä tietää vakuutuksista, työttömyysturvasta ja verotuksesta sekä miten apurahaa haetaan ja millaisia asioita kannattaa huomioida hakemuksessa.

Jäsenille opas löytyy kahdella tapaa: mobiilijäsenkortin valikossa on uusi Apurahaopas 2021 -sivu, jossa on suora linkki oppaaseen. Opas löytyy myös nettisivulta salasanan takaa. Salasanan saat mobiilijäsenkortin Apurahaopas-sivulla. Jos et halua käyttää mobiilikorttia, voit kysyä salasanaa jäsenpalvelustamme, jasenpalvelu@tieteentekijat.fi.

Jos et ole Tieteentekijöiden jäsen, mutta haluat tutustua oppaaseen, saat salasanan näkyviin jättämällä yhteystietosi tästä linkistä.*

Voit liittyä Tieteentekijöihin apurahakauden aikana ja saada käyttöön jäsenetumme. Jäsenvakuutukset, vapaa-ajan matkustaja- ja tapaturmavakuutus ovat apurahalla työskentelevällä voimassa jatkuvasti myös työhön liittyvillä matkoilla. Olemme Suomen johtava apurahatutkijoita edustava liitto. Lue lisää jäseneduistamme. 

https://tieteentekijat.fi/tieteentekijan-arki/apurahat/apurahaopas-2021/

Tieteentekijöiden apurahaopas 2021 ilmestyy kevään aikana myös englanniksi ja ruotsiksi. Englanninkielinen webinaari oppaasta järjestetään pe 28.5.2021.

Apurahasaajan muistilista