Yrittäjien jäsenedut

Yhä useampi tieteentekijä on kiinnostunut yritystoiminnasta. Tieteentekijät pysyy jäsentensä mukana myös yrittäjän arjessa. Osana Akavalaiset yrittäjät (AKY) -yhteistyötä tarjoamme yritystoimintaa sivu- tai päätoimisesti harjoittaville jäsenillemme erilaisia jäsenetuja sekä järjestämme koulutuksia.

Voit tutustua Akavalaisten yrittäjien toimintaan lisää AKY:n verkkosivuilta.

Miten tehdä osaamisensa kiinnostavaksi ja ymmärrettäväksi? Millaista on pistää pystyyn oma yritys ja satsata innovaatiotyöhön? Miten siirtyä yliopistolta yritykseen tai yrittäjyyteen?

Kuuntele Universumin asialla -podcastimme 5. jakso, jossa kokemuksia akateemisesta yrittäjyydestä ja työskentelystä yrityssektorilla!

Tutustu myös kaupunkien paikallisiin tietopaketteihin ja palveluihin yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville, esim.

Helsinki: NewCo Helsingin startup-palvelut    

Oulu: BusinessOulu   

Tampere: BusinessTampere   

Turku: Turku Business Region   

Ajankohtaiset jäsenetumme yrittäjille

Valmennusta aloittaville yrittäjille

Tieteentekijöiden omavalmennus-jäsenetu on käytettävissä myös aluillaan olevan yritystoiminnan tukena. Katso lisää Koulutukset ja omavalmennus -sivulta!

Akavalaisten yrittäjien (AKY) tulevat koulutukset

TAVOITTEELLISTA DIGITAALISTA MARKKINOINTIA 27.4. klo 16-19 ja 3.5. klo 16-19 (verkossa)

Haluatko kehittyä sosiaalisessa mediassa markkinoijana? Tuotatko jo sisältöä, mutta kaipaat toimintaan suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta ohjaamaan asiakkaat haluttuun toimintaan? Tai mahdollisesti sosiaalisen median markkinointi sujuu, mutta haluat oppia luomaan tehokasta sisältöä ja kohdentamaan maksetun mainonnan oikealle kohderyhmälle. Koulutus sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita sosiaalisen median markkinoinnista ja Googlesta markkinointikanavana.

Koulutus on parhaimmillaan kokonaisuutena, mutta voit halutessasi osallistua myös vain toiseen koulutuspäivään.

Kouluttajina toimivat digitaalisen markkinoinnin ammattilaiset ja yrittäjät Veera Matilainen, Toteutustehdas ja Mikko Kauhanen, Adbookers.

Kurssi on Tieteentekijöiden jäsenille ilmainen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen AKY:n sivuilta.

 

PUNTARISSA KASVUN JA TYÖLLISYYDEN KEINOT, 5.5. klo 9-10 (webinaari)

Mitä edessä koronan jälkeen? Tässä keskustelutilaisuudessa Akavan ja Suomen Yrittäjien pääekonomistit Pasi Sorjonen ja Mika Kuismanen esittelevät näkökulmia ja keinoja kasvun vauhdittamiseksi ja työllisyysasteen nostamiseksi. Keskustelua moderoi Elinkeinoelämän valtuuskunnan johtaja Emilia Kullas.

Tilaisuus ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Mukaan webinaariin pääset tästä.

 

MITEN MENESTYÄ YRITTÄJÄNÄ MYÖS POIKKEUSAIKOINA? 27.5. klo 17.00 (webinaari)

Nykyajan muuttuvissa olosuhteissa tulee olla herkkänä asiakkaiden tarpeille. Webinaarissa Anja Kadziolka, Bisneskoulun perustaja ja kouluttaja, kertoo ja tsemppaa, miten pysyt liikkeellä etkä lamaannu nykypäivän haastavissa tilanteissa. Ja miten luot markkinoinnin ja palveluiden muotoilun avulla bisneksestäsi joustavan niin, että voit nopeasti reagoida toimintaympäristösi muutoksiin?

Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä. Tieteentekijöiden jäsenenä valitse ilmoittautuessasi vaihtoehto AKY:n jäsen!

Suomen Yrittäjien palvelupaketti edullisesti

Akavalaisten yrittäjien ja Suomen Yrittäjien yhteistyön myötä Tieteentekijöiden yrittäjäjäsenet voivat hankkia itselleen Suomen Yrittäjien laajan palvelupaketin 95 eurolla / vuosi. Palvelupaketti avaa pääsyn Suomen Yrittäjien jäsenetuihin, mutta ei sisällä jäsenyyttä sen paikallisyhdistyksissä. Voit hankkia palvelupaketin suoraan Suomen Yrittäjien kotisivuilta.

Suomen Yrittäjien laaja palvelupaketti sisältää mm. seuraavat edut ja palvelut:

Alennusta UKKO.fi:n ja UKKO Pro -palvelun palvelumaksuista

Jos teet laskutettavaa työtä, mutta et halua perustaa sitä varten omaa yritystä, on yksi mahdollisuus käyttää laskutuspalveluita. Ne hoitavat palvelumaksua vastaan paperisodan, kuten verot ja vakuutusmaksut. Tieteentekijöiden jäsenet saavat UKKO.fi:n laskutuspalvelun käyttöönsä 20 %:n alennuksella. Jäsenhinta on 4 % laskutuksen arvonlisäverottomasta loppusummasta (normaalihinta 5 %).

Lisäksi saat UKKO Pron kuukausimaksusta 10 % alennuksen, hinnasto alkaen 0 €/kk. UKKO Pro on tarkoitettu toiminimiyrittäjille, jotka voivat palvelun avulla automatisoida kirjanpitonsa ja säästää näin tilitoimistokuluissa. Palvelun kautta voit myös perustaa ilmaiseksi toiminimen, jos sinulla ei sellaista vielä ole.

Alennukset saat ilmoittamalla UKKO.fi:n asiakaspalveluun olevasi AKYn jäsenjärjestön eli Tieteentekijöiden jäsen. Lisätietoa UKKO.fi:n palvelusta ja palvelun käyttöönotto UKKO.fi:n sivuilta. Lisätietoa UKKO Pro -palvelusta ja palvelun käyttöönotto.

Huomioithan, että työttömyysturvan kannalta laskutuspalveluiden käyttäjät katsotaan yrittäjiksi, usein sivutoimisiksi, millä on vaikutusta työttömyysturvaan.

Alennusta OP Kevytyrittäjä -palvelusta

Tieteentekijöiden jäsenet saavat AKY:n kautta 20 % alennuksen myös OP Kevytyrittäjä -palvelusta. Palvelu hoitaa paperityöt, veroilmoitukset ja maksut puolestasi, jolloin voit itse keskittyä yritystoimintaasi. Saat Y-tunnuksen OP Kevytyrittäjä -palvelun välityksellä eli sinusta tulee ihan oikea yrittäjä, joskin toiminnan ollessa pienimuotoista yrittäjyytesi voidaan katsoa sivutoimiseksi.

Fondian VirtuaaliLakimies maksutta

VirtuaaliLakimies on lakipalveluyritys Fondian juristien laatima sähköinen lakitietopankki, tarjoaa juridista perustietoa päivittäisen liiketoiminnan hoitamisen tueksi. Palvelu sisältää yli 1700 suomen- ja englanninkielistä yrittäjille tärkeitä juridisia kysymyksiä käsittelevää artikkelia, yli 150 asiakirjamallia laatimisohjeineen sekä tarkistuslistoja. Palvelu myös ehdottaa lisätietoja kaipaaville hyödyllisiä linkkejä lakeihin ja muihin tietolähteisiin.

Tieteentekijöiden jäsenet saavat AKY:n kautta jäsenetuna maksuttoman pääsyn VirtuaaliLakimies –palveluun, jonka normaalihinta on 240 € vuodessa. Löydät alennuskoodin mobiilista jäsenkortista tai tarvittaessa ota yhteys erityisasiantuntija Miia Ijäs-Idroboon!

Holvin yritystilipaketti ilmaiseksi 3 kk

Holvi on uudenlainen, täysin digitaalinen taloudenhallinnan palvelu, joka kokoaa yhteen pakettiin kaiken, mitä pienyrittäjä tarvitsee. Palvelun ytimessä on täysin digitaalinen yritystili ja siihen liitetyt työkalut: maksukortti, laskutus, verkkokauppa ja kirjanpito.

Holvin yritystili tarjoaa kaikki perinteisen tilin maksuominaisuudet. Holvin mobiilisovelluksen avulla seuraat tilitapahtumia näppärästi puhelimestasi. Saat jokaisesta ostoksesta ilmoituksen ja voit napata kuvan kuitista puhelimellasi ja tallentaa kuitit suoraan kirjanpitoon. Luot, lähetät ja seuraat laskuja helposti, ja Holvin raportointinäkymän ja alv-laskurin avulla tiedät tarkalleen, miten yritykselläsi menee.

Akavalaisten yrittäjien (AKY) kautta Tieteentekijöiden jäsenet saavat Holvin Grower-paketin käyttöönsä kolmeksi kuukaudeksi ilman kuukausimaksua. Löydät alennuskoodin mobiilista jäsenkortista tai tarvittaessa ota yhteys erityisasiantuntija Miia Ijäs-Idroboon!

Voit avata yrityksellesi Holvi-tilin muutamassa minuutissa täältä.