Danske Bankin tarjoamat edut jäsenille

Danske Bankin asuntolainaetu Tieteentekijöiden jäsenille

Jäsen, hyödynnä asuntolainaetusi ja säästä!

Tieteentekijöiden jäsenenä saat asuntolainan aina edullisemmin. Hae uutta lainaa tai kilpailuta helposti nykyinen lainasi – hoidamme pankinvaihdon puolestasi. Hyödynnä edut myös nykyiseen lainaasi Danske Bankissa.

Ota edut käyttöön!

Ota yhteyttä – kerromme lisää eduista: 0200 25880, ma-pe 8–20.

Etumme liiton jäsenille

  • Pienempi marginaali
  • Ei toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota
  • Lyhennysvapaat ilman kuluja
  • Portaistettu maksuohjelma
  • Edullisemmat päivittäispalvelut

Asuntolaina aina edullisemmin

Saat aina automaattisesti alennuksen asuntolainan marginaalista.
Liiton jäsenenä saat lainasi edullisemmin, kuin ilman liiton jäsenyyttä*.

Asuntolaina ilman kuluja – säästä aina vähintään 300 euroa

Sinulta ei peritä asuntolainan toimitusmaksua tai järjestelypalkkiota. Normaali asuntolainan toimitusmaksu ja järjestelmäpalkkio on 0,60 % lainan pääomasta, aina kuitenkin vähintään 300 euroa.

Päivittäinen pankkiasiointi jopa 50 % edullisemmin

Saat 25–50 % alennuksen päivittäispalvelupaketin kuukausimaksusta niin kauan kuin maksat asuntolainaa. Päivittäispalvelupakettisi sisältää esimerkiksi kaksi tiliä, kaksi korttia ja pankkitunnukset.

Lyhennysvapaat ilman kuluja – säästä 180 euroa joka kerta

Voit hakea 4–12 kk pituisia lyhennysvapaita jaksoja ilman toimitusmaksua **, säästät vähintään 180 euroa myönnetyltä lyhennysjaksolta. Lyhennysvapaita voit käyttää haluamallasi tavalla, juuri silloin kun kaipaat talouteesi joustoa esimerkiksi viettääksesi aikaa perheen kanssa, vahvistaaksesi osaamistasi opiskelemalla tai vaikka säästääksesi johonkin sinulle tärkeään kohteeseen.

Elämääsi sopiva maksuohjelma

Valitse itse, miten alat lyhentää lainaasi. Näin sinulle jää enemmän rahaa esimerkiksi asunnon varustamiseen, uuteen elämänvaiheeseen tai vaikka tulevaisuuden pesämunaa varten. Voit asettaa lainaasi kiinteät, portaittain nousevat lyhennystasot ensimmäiselle viidelle vuodelle.

Esimerkki lyhennystasojen hyödyntämisestä:

1.     Lyhennyserä kaksi ensimmäistä vuotta 500 €/kk
2.     Kolmantena vuonna lyhennys 750 €/kk
3.     Lopun laina-ajan lyhennykset 1000 €/kk

Lyhennykset voidaan tehdä käyttäen 2–3 eri lyhennystasoa.

Lainan lyhennystavan tulee olla kiinteä tasaerä. Lainan saaminen edellyttää pankin erillistä hyväksyvää päätöstä.

Vieläkö mietit?

Pyydä lainatarjous helposti kotisohvalta. Siirrämme nykyisen lainasi puolestasi Danske Bankiin.  Asiakkaanamme saat myös huomattavan alennuksen Fennian vakuutuksista.

Hae lainaa!

* Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit. Lainatarjouksessasi näet hinnan sekä liiton jäsenenä että ilman jäsenyyttä.

** Lyhennysvapaan saamineen vaatii positiivisen luottopäätöksen.

Jos asiakas ottaa 170.000 euron lainan, laina-aika olisi 20 vuotta ja lainan viitekorkona käytetään 12 kk Euribor-korkoa, olisi lainan kokonaiskorko 1,25 % (Kuluttajansuojalain mukaan laskettu todellinen vuosikorko 1,29 %). Luoton ja muiden luottokustannusten yhteismäärä 193.204,74 euroa, sisältäen automaattisen tiliveloituksen maksun 2,70 euroa/maksuerä, maksuerien lukumäärä 240 kpl. (Tiedot 8.1.2018 tilanteesta). Lainaa hinnoiteltaessa huomioidaan voimassa olevat minimimarginaalit.

Ajankohtaista Danske Bankin asuntolainaedusta koronaviruksen aikana

Koronaviruksen aiheuttaman erityistilanteen vuoksi Danske Bank tarjoaa laajennettua tukea ja neuvontapalveluita henkilö- ja yritysasiakkaille, jotka kärsivät epidemian taloudellisista vaikutuksista.

Tarjolla on jopa kuuden kuukauden lyhennysvapaa asuntolainaan maksutta verkkopankin kautta haettuna. Katso tämä ja muut Danske Bankin ajankohtaiset erityisehdot täältä.

Tervetuloa webinaariin!

Danske Bank järjestää yhteistyössä Akavan ja sen jäsenliittojen kanssa jäsenille suunnatun webinaarisarjan. Sarjan aiheena on ruuhkavuosien raha-asiat ja mukana keskustelemassa Danske Bankin rahoituksen ja sijoittamisen huippuasiantuntijat Kaisa Kivipelto, Timo Turtiainen ja Sari Hammari, sekä myös Akavan työelämäasiantuntija. Vierailevana tähtenä 32-vuotias toimittaja, bloggari sekä sijoittamisen ja ruuhkavuosien kokemusasiantuntija Julia Thurén.

Danske Bank tarjoaa kaikille osallistujille 1 maksuttoman kuukauden Bookbeat äänikirjapalveluun.

Ilmoittaudu mukaan ja tule kuuntelemaan arjen raha-asioista. Käytä myös hyväksesi mahdollisuus kysyä juuri sinulle tärkeistä asioista asiantuntijoilta webinaarin aikana.

Osa 1: Mielenrauhaa lainassa

Torstaina 7.5. klo 17:30 (30 min.)

Mitä kannattaa huomioida lainanottamisessa ja takaisinmaksamisessa elämän eri tilanteissa? Miten mitoittaa laina omaan talouteen ja miten joustoja eri elämäntilanteissa kannattaa hyödyntää? Ilmoittaudu webinaariin 1.

Osa 2: Mielenrauhaa sijoituksissa

Torstaina 14.5. klo 17:30 (30 min.)

Miten laittaa talous kuosiin kerryttämällä säästöjä, mistä lähteä liikenteeseen, miten elää sijoitusten kanssa pitkällä horisontilla yli kriisien? Miten valita sopiva tapa sijoittaa, ja miten kiireiden keskellä tämä on ylipäätään mahdollista? Ilmoittaudu webinaariin 2.

 

Danske Bankin osakesäästötili

Normaalisti välityspalkkiot osakesäästötilillä ovat 0,08 % – 0,2 % (min 2-8 euroa) per toimeksianto kaikilla markkinoilla. Akavan jäsenliittojen jäsenille välityspalkkiot ovat kaupankäynnin volyymista riippuen 0,08 – 0,12 % (min 2-5 euroa) kaikilla markkinoilla. Osakesäästötilin Kaupankäynti Onlinen hallinnointikulu on 2 euroa kuukaudessa, mutta vuoden 2020 ensimmäiset kuusi kuukautta kulua ei peritä. Akavan jäsenliittojen jäseniltä hallinnointikulua ei peritä tämänkään jälkeen.

Lisätietoa Osakesäästötilistä ja linkki tilin käyttöönottoon löydät osoitteesta www.danskebank.fi/osakesaastotili

Katso myös webinaaritallenne Osakesäästötili – miten valitsen osakkeet salkkuun?

 

Pankkipalvelut vastavalmistuneille

Oletko valmistunut alle kaksi vuotta sitten maisteriksi tai tohtoriksi?

Tieteentekijöiden liiton jäsenenä saat huomattavat edut Danske Bankilta ilman kuukausi- ja vuosimaksuja (arvo on jopa yli 700 €/vuosi)*:

  • Laajat päivittäispankkipalvelut ja Mastercard Platinum -kortti
  • Lounge-sisäänpääsy yli 900 lentokentällä (maksutta kaksi kertaa vuodessa)
  • Danske Investor -palvelut säästämiseen ja sijoittamiseen
  • Matkavakuutus (kun maksat 75 % matkan hinnasta Mastercard Platinum -kortilla)

Lue lisää ja hyödynnä sinulle kuuluvat edut sekä ota ne käyttöön: www.danskebank.fi/akava.

Voit myös soittaa suoraan vastavalmistuneita palveleville Danske Bankin asiantuntijoille numeroon 0200 25880.

*Danske Bankin etu- ja palvelukokonaisuus tarjotaan viideksi vuodeksi liiton jäsenelle, joka on valmistunut opinnoistaan etujen käyttöönottoa edeltävän kahden vuoden aikana. Mastercard Platinum ja Priority Pass™ -kortit edellyttävät positiivista luottopäätöstä. Arvo riippuu käyttöönotetuista eduista.