Tieteentekijät etsii järjestötoiminnan asiantuntijaa

Tieteentekijöiden liitto on akavalainen yliopisto- ja tutkimussektorin suurin ammattiliitto. Haemme nyt joukkoomme uutta asiantuntijaa järjestömme kehittämistehtäviin, jotka nousevat liiton toiminnan uudistamisesta ja jäsenten tarpeista.

Asiantuntijan tehtävä on liitossamme uusi ja sitä voidaan muokata valittavan henkilön osaamisen perusteella. Tarvitsemme kollegan, joka paneutuu ammattimaisesti liiton ja sen jäsenpalveluiden kehittämiseen sekä jäsenhankinta-, hallinta- ja asiointiprosessien parantamiseen. Liiton jäseniä ovat yhdistykset ja yhdistyksemme ovat keskeisessä asemassa henkilöjäsenhankinnassa ja -pidossa. Siksi toimit tiiviissä yhteistyössä yhdistystemme kanssa ja tuet niiden toimintaa. Tunnet järjestötoimintaa, palvelumuotoilua, CRM:n tarjoamia mahdollisuuksia, ja tietosuoja-asiat ovat sinulle rutiineja. Pidät rekistereiden ja datan hallinnasta sekä niiden kehittämisestä. Nautit osaamisesi jatkuvasta kehittämisestä. Olet kiinnostunut edunvalvonnan vahvistamisesta jäsentiedoilla ja toimit osana liiton edunvalvontatiimiä. Olet myös yhteyshenkilömme työttömyyskassaan.

Tarjoamme monipuoliset, mielenkiintoiset ja vaativat tehtävät. Tieteentekijät työskentelevät yhä moninaisemmissa työpaikoissa, minkä lisäksi osa jäsenistöstämme tekee tutkimustyötä apurahoilla.

Meillä on kehittämismyönteinen, joustava ja positiivinen työskentelyilmapiiri. Liitossa uudistetaan toimintaa ja toimintatapoja aktiivisesti ja jäsenlähtöisesti. Työskentelemme kolmella kielellä ja kolmasosa uusista jäsenistämme on ulkomaalaistaustaisia.

Odotamme, että sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Arvostamme järjestökokemusta, itsenäistä kehittävää työotetta, osaamista järjestelmien ja palveluiden kehittämisestä sekä erinomaisia it-valmiuksia. Sosiaalisuus ja tiimityötaidot ovat meille tärkeitä. Kielitaitovaatimuksena on erinomainen suomen kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen sekä vähintään hyvä englannin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen. Ruotsin kielen hyvästä suullisesta ja kirjallisesta osaamisesta on etua.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen (koeaika 6 kk) ja täytämme paikan heti syksyllä, kun sopiva henkilö löytyy. Tieteentekijöiden liitossa on hyvät henkilöstöedut ja mukavat työkaverit. Jos sinusta tuntuu, että olisit hyvä vahvistus uudistuvaan liittoomme, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluetteloineen perjantaihin 14.8.2020 mennessä täältä löytyvän lomakkeen kautta.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Johanna Moisio p. 0207 589 612 tiistaina 4.8. klo 10-11, torstaina 6.8. 10-11 ja maanantaina 10.8. klo 10-11. Haastattelut toteutamme elo-syyskuun vaihteessa.