Huhtikuun Acatiimissa syvennytään akateemiseen johtamiseen

Huhtikuun Acatiimi kolahtaa jäsenille postilaatikkoon tällä viikolla! Lehden teemajutussa syvennytään akateemiseen johtamiseen ja keskijohdon rooliin ylimmän johdon ja henkilöstön välissä. Henkilöjutussa tutustutaan Tieteentekijöiden puheenjohtajaan Tero Karjalaiseen ja hänen mietteisiinsä tieteentekijöiden työelämän haasteista. Kasvatuspsykologian professori Nina Junttila pohtii esseessään ostrakismia, eli tahallista tai tahatonta (työ)yhteisöstä ulossulkemista. Ilmiön ja sen mekanismien tunnistaminen ja aiheen tutkimus on Suomessa vielä melko vähäistä. Gallupissa JUKOn luottamusmiehet kertovat, millaisissa asioissa heidän puoleensa on hyvä kääntyä.

Acatiimi on Tieteentekijöiden, Professoriliiton ja Yliopistojen Opetusalan liiton yhteinen jäsenlehti, joka ilmestyy painettuna viisi kertaa vuodessa. Lehden verkkosivuilla julkaistaan artikkeleita englanniksi, sekä jokaisen lehden pääkirjoitus suomen lisäksi ruotsiksi ja englanniksi. Lehden tuotannosta vastaa Otava Media.

Muista pitää yhteystietosi ajantasalla, jotta saat lehden oikeaan osoitteeseen. Katso tarkemmin kohdasta Jäsentietojen muutokset tai päivitä yhteystietosi E-asioinnissa.

Mukavia lukuhetkiä!