Avoin työpaikka: Viestintäsuunnittelija Tieteentekijöihin

Etsimme monipuolista ja ammattitaitoista viestintäsuunnittelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen tekemään Tieteentekijöiden liiton monikanavaista viestintää ja markkinointia. 

Tieteentekijät on akavalainen yliopisto- ja tutkimussektorin suurin ammattiliitto. Turvaamme korkeatasoisen tieteen tekemisen edellytysten säilymistä Suomessa ja edistämme jäsentemme hyvää, inhimillistä työelämää. Toimimme valtakunnallisesti 16 yhdistyksemme kautta. Työkielinä käytämme suomen ja ruotsin lisäksi yhä enemmän englantia; joka kolmas uusi jäsenemme on kotoisin Suomen ulkopuolelta. 

Viestintäsuunnittelijana pääset tekemään tärkeää työtä tieteentekijöiden paremman työelämän hyväksi. Tehtäviisi lukeutuu viestinnän toteutus, jäsenyyden markkinointi, Tieteentekijä-yhteisön viestinnän tukeminen ja viestintäkanavien ja ilmeen hallinta.  

Toivomme vankkaa osaamista monikanavaisesta viestinnästä. Osaat käyttää tietojamme jäsenistä työsi pohjana, priorisoida ja asiat pysyvät näpeissäsi myös ajoittaisissa kiiretilanteissa. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös korkeakoulu- ja tiedekentän sekä järjestötyön tuntemusta. 

Toivomme viestintäsuunnittelijalta kokemusta tai osaamista esimerkiksi seuraavista tehtävistä:  

  • verkkosivujen sisältöjen päivittäminen (erityisesti WordPress-alustalla) 
  • uutiskirjeiden tuotanto  
  • sosiaalisen median kanavien hallinta  
  • visuaalisen ilmeen ja brändin soveltaminen viestinnän sisällöntuotannossa 
  • markkinointikampanjoiden suunnittelu ja toteuttaminen (erityisesti jäsenyyden markkinointi)  

Työparinasi on viestintäpäällikkö ja tukena liiton toimiston osaava ja motivoitunut asiantuntijoista koostuva tiimi. Tieteentekijöissä on kehittämismyönteinen, joustava ja positiivinen työskentelyilmapiiri. Työtäsi ohjaavat keväällä valmistuvat viestinnän strategiset linjaukset ja niistä johdetut viestinnän ja markkinoinnin tavoitteet.  

Toimistomme on pieni ja työtehtävät monipuolisia. Tieteentekijöiden liitossa on hyvät henkilöstöedut ja työskentelemme joustavasti hybridimallilla. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Pasilassa Akavatalossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. 

Viestintäsuunnittelijan tehtävä on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä maalis-huhtikuussa 2024. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 9. helmikuuta oheisen lomakkeen kautta. Liitä mukaan myös CV. 

Lisätietoja voit kysyä toiminnanjohtaja Johanna Moisiolta p. 0207 589 612 keskiviikkona 31.1. klo 9–10 ja keskiviikkona 7.2. klo 14–15.