Avoin työpaikka: Viestintäpäällikkö Tieteentekijöihin

Etsimme monipuolista, luovaa ja aikaansaavaa viestintäpäällikköä kehittämään ja toteuttamaan Tieteentekijöiden liiton viestintää ja markkinointia.

Tieteentekijät on akavalainen yliopisto- ja tutkimussektorin suurin ammattiliitto. Turvaamme korkeatasoisen tieteen tekemisen edellytysten säilymistä Suomessa ja edistämme jäsentemme hyvää, inhimillistä työelämää. Toimimme valtakunnallisesti 16 yhdistyksemme kautta. Työkielinä käytämme suomen ja ruotsin lisäksi yhä enemmän englantia; joka kolmas uusi jäsenemme on kotoisin Suomen ulkopuolelta.

Viestintäpäällikkönä pääset tekemään merkityksellistä työtä tieteen ja tieteentekijöiden paremman työelämän hyväksi. Tehtäviisi lukeutuu viestinnän strateginen kehittäminen, jäsenyyden markkinointi, Tieteentekijä-yhteisön työn merkityksen esille tuominen sekä liiton sisäisen viestinnän koordinointi.

Toivomme vankkaa osaamista monikanavaisesta viestinnän suunnittelusta, sisällöistä sekä brändin kehittämisestä, somemarkkinoinnista ja vaikutusten mittaamisesta. Hahmotat isot linjat ja asiat pysyvät näpeissäsi myös ajoittaisissa kiiretilanteissa. Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja näyttöjä vastaavista tehtävistä. Arvostamme myös korkeakoulu- ja tiedepolitiikan tuntemusta.

Työparinasi on viestintäsuunnittelija ja tukena liiton toimiston osaava ja motivoitunut asiantuntijoista koostuva tiimi. Tieteentekijöissä on kehittämismyönteinen, joustava ja positiivinen työskentelyilmapiiri. Uudistamme toimintaamme jäsenlähtöisesti, uusia konsepteja ja toimintatapoja kokeillen. Toimistomme on pieni ja työtehtävät monipuolisia. Tieteentekijöiden liitossa on hyvät henkilöstöedut ja työskentelemme joustavasti hybridimallilla. Viihtyisä toimistomme sijaitsee Pasilassa Akavatalossa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Viestintäpäällikön tehtävä on määräaikainen sijaisuus 31.1.2025 asti. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 7.toukokuuta oheisen lomakkeen kautta. Liitä mukaan myös CV.

Lisätietoja voit kysyä toiminnanjohtaja Johanna Moisiolta p. 0207 589 612 keskiviikkona 26.4.klo 15-16 tai 3.5. klo 13-14.