Avoin työpaikka: Toiminnanjohtaja Tieteentekijöihin

Akavalainen Tieteentekijöiden liitto ry. on kaikkien tieteen, tutkimuksen ja korkeakouluopetuksen parissa työskentelevien aktiivinen ammattiliitto. Jäsenistön apuna ja tukena ovat yhdistykset, osaava henkilöstö, sitoutuneet luottamushenkilöt, vahva neuvotteluasema ja laajat verkostot edunvalvonnassa. Jäsenistöstämme iso osa on ulkomaalaistaustaisia ja toimimme kolmella kielellä. 

Etsimme nyt liitolle neljän vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat liiton toiminnan ja henkilöstön johtamisesta sekä taloudellisista päätöksistä ja sen valmistelusta. Osallistut aktiivisesti hallituksen työn tukemiseen. Vastaat myös strategian toimeenpanon suunnittelusta ja sen toteutumisesta. Toimenkuvaan sisältyy edunvalvonnan ja yhteiskuntavaikuttamisen tehtäviä ja niissä edistettävien asioiden johtamista. Vaikuttamistyön sisältöjä ovat mm. korkeakoulu-, tiede-, sosiaali-, eläke- ja työllisyyspolitiikka. Toiminnanjohtaja osallistuu tarvittaessa myös poliittiseen vaikuttamistyöhön. Lisäksi toiminnanjohtajalla on luottamustehtäviä Akavan sisällä.

Odotamme sinulta aiempaa työkokemusta vastuullisista tehtävistä edunvalvonnan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen parista. Olet toiminut esimiestehtävissä, joihin on liittynyt myös taloudellista vastuuta. Eduksi katsotaan aiempi työkokemus tiedetoimintojen parista. Kykenet johtamaan osaavaa ja motivoitunutta organisaatiota valmentavalla otteella, osaat tehokkaasti priorisoida omaa tekemistäsi ja delegoida tekemistä muulle organisaatiolle. Sinulla on vahva motivaatio ja kykyä verkostoitua sekä tehdä pitkäjänteistä vaikuttamistyötä.

Sinulla on tehtävään soveltuvaa kokemusta ja korkeakoulututkinto ja arvostamme tohtoritutkintoa. Kykenet työskentelemään kansainvälisessä työympäristössämme sujuvasti suomen, englannin ja mielellään myös ruotsin kielellä. Työ edellyttää myös ajoittain matkustamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja laajat verkostot sisältävän tehtävän sekä osaavan ja motivoituneen henkilöstön johdettavaksi. Meillä on tarjottavana liiton kautta erinomaiset edut, joustavat työajat ja -tavat. Lisäksi pääset tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 1.4.2024 mennessä osoitteessa https://tyopaikat.arespartners.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin 20.3., 25.3. ja 28.3. klo 14–16. Halutessasi voit myös jättää soittopyynnön Arespartnersin Nina Kuusiselle numeroon 044 275 4654.

Hakukuulutus Arespartnersin verkkosivuilla