Avoin työpaikka: Talouspäällikkö Tieteentekijöihin

Akavalainen Tieteentekijöiden liitto ry. on kaikkien tieteen, tutkimuksen ja korkeakouluopetuksen parissa työskentelevien aktiivinen ammattiliitto. Jäsenistön apuna ja tukena ovat yhdistykset, osaava henkilöstö, sitoutuneet luottamushenkilöt, vahva neuvotteluasema ja laajat verkostot edunvalvonnassa. Jäsenistöstämme iso osa on ulkomaalaistaustaisia ja toimimme kolmella kielellä.

Etsimme vanhempainvapaan sijaiseksi

TALOUSPÄÄLLIKKÖÄ

vastamaan liittomme monipuolisista taloushallinnon tehtävistä

Talouspäällikkönä hoidat kokonaisvaltaisesti liittomme taloushallinnon tehtäviä. Toimenkuvaan kuuluvat mm. kirjanpito, budjetointi, taloussuunnittelu, tilinpäätöksen valmistelu ja reskontran hoitaminen. Lisäksi vastaat palkkahallinnon tehtävistä ja viranomaisraportoinnista.

Arvostamme aiempaa kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä ja eduksi katsomme työkokemuksen liitto- tai järjestöorganisaatiossa työskentelystä. Olet vastannut itsenäisesti ulkoisesta laskennasta ja hoitanut palkkojen maksua tai olet niitä halukas oppimaan. Työkokemuksen lisäksi sinulla on positiivinen työasenne, mitä työyhteisönä arvostamme.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus, esim. alan korkeakoulututkinto. Työskentelet itseohjautuvasti, olet tarkka ja kykenet priorisoimaan asioita ja omaa tekemistä tehokkaasti. Olet motivoitunut sekä yksin että ryhmässä työskentelyyn.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen tehtävän sekä iloisen työskentelyilmapiirin. Pääset työskentelemään kehittämismyönteisessä ja tiivistä yhteistyötä tekevässä työyhteisössä. Voimme tarjota sinulle hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuuden työskennellä valtakunnallisessa edunvalvontajärjestössä.

Mikäli kiinnostuit ja koet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera to 29.2.2024 mennessä tästä linkistä

Lisätietoja tehtävästä antaa Arespartnersin konsultti Jarmo Virtanen puh. 040 560 9585, varmimmin to 15.2., ke 21.2. ja ma 26.2. klo 10–11. Halutessasi voit myös jättää soittopyynnön tekstiviestillä.