Ladda ned Forskarförbundets reviderade stipendieguide 2021

Forskarförbundets reviderade stipendieguide 2021 är ett omfattande infopaket för alla som jobbar på stipendium. Den som jobbar på stipendium får i guiden bland annat veta vad som är bra att känna till om försäkringar, utkomstskydd för arbetslösa och beskattning. Guiden innhåller även praktiska tips om hur man söker stipendium och vad som är viktigt att beakta i ansökan.

Medlemmar kommer åt guiden på två sätt: i mobilmedlemskortets meny finns den nya sidan Stipendieguide 2021 med en direkt länk till guiden. Alternativt finns guiden också på webbplatsen bakom ett lösenord.

Lösenordet får du på mobilmedlemskortets Stipendieguide-sida. Vill du inte använda mobilkortet kan du begära lösenordet av vår medlemstjänst jasenpalvelu@tieteentekijat.fi.

Är du inte medlem i Forskarförbundet men vill ta en titt på guiden får du fram lösenordet genom att lämna dina personuppgifter via den här länken.*

Du kan ansluta dig till Forskarförbundet under stipendieperioden och komma i åtnjutande av våra medlemsförmåner. Medlemsförsäkringarna, dvs. fritidsreseförsäkringen och olycksfallsförsäkringen på fritiden gäller alltid för dem som jobbar på stipendium, också under resor som anknyter till arbetet. Vi är Finlands ledande förbund för stipendieforskare.

*Jag samtycker till att Forskarförbundet kan kontakta mig under år 2021.

 

Forskarförbundets stipendieguide 2021

Stipendiatens checklista