Jäsenetu 30%: Väitöksen jälkeen — Opas akateemiselle uralle

Uudesta työelämäoppaasta konkreettisia neuvoja akateemiselle uralle


Väitöksen jälkeen
on ensimmäinen suomenkielinen työelämäopas akateemiseen maailmaan. Se avaa akateemisen työelämän hiljaista tietoa ja kannustaa akateemisen uran luomiseen nykyajan vaatimusten mukaisesti.

Kirjassa kerrotaan innostavasti ja havainnollisesti kaikki, mitä tuore tohtori tarvitsee eväikseen akateemisella urapolulla: ideoita ja tavoitteita, rahoitusta, julkaisujen kirjoittamista, opetustaitoja, kansainvälistymistä, mentoreita ja tieteestä viestimistä.

Kirja on loistava apu paitsi väitöskirjantekijöille ja tuoreille tohtoreille myös uraohjauksen tukemiseen väitöskirjanohjaajille, post doc -ohjaajille ja mentoreille.

Kirjan tekijät Johanna Isosävi on ranskan kielen dosentti Helsingin yliopistosta, ja Camilla Lindholm on pohjoismaisten kielten professori Tampereen yliopistosta ja pohjoismaisten kielten dosentti Helsingin yliopistosta.

Kirjan voi tilata Art House -kustantamon verkkokaupasta.  Tieteentekijöiden jäsenet saavat kirjan 30 % alennuksella tarjoushintaan 24,43 € (norm. 34,90 €). Alennuskoodi löytyy 21.4. lähetetystä uutiskirjeestä. Tarjoushinta sisältää postikulut. Etu on voimassa 31.8.2021 asti.

Pääset tilaamaan kirjan tästä.