Jytten säännönmääräinen syyskokous ja pikkujoulut 2022

Jytten syyskokous järjestetään torstaina 17.11.2021 klo 16:30–17.30 Ravintola Jalossa (Asemakatu 2, Jyväskylä) ja pikkujoulut samassa paikassa klo 17:30-22:00. Pikkujoulujen yhteydessä on ruokatarjoilu ja ohjelmaa. Ravintolassa anniskeluoikeudet. Lämpimästi tervetuloa!

Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet ja varajäsenet vuodelle 2023, määrätään jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2023, hyväksytään seuraavan vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma, valitaan toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat sekä valitaan liittokokousedustajat ja -varaedustajat 2023. Kokouksessa voidaan käsitellä myös muita tärkeitä esille tulevia asioita.

Jytten Jyväskylän pikkujoulujen ilmoittautuminen on jo sulkeutunut, mutta Jouni Kaipainen on Kokkolassa yhteydessä paikallisiin toimijoihin ja järjestää kiinnostuneille mahdollisen oman syyskokoustapahtuman etäyhteyksineen ja pikkujoulut paikan päällä Kokkolassa. Jos kiinnostuit, voit olla yhteydessä Jouniin: jouni.p.kaipainen(at)jyu.fi.

Syyskokouksen myötä avautuu jälleen mahdollisuus vaikuttamiseen Jytten hallituksessa. Jos olet kiinnostunut työskentelystä Jytten hallituksesta tai sinulla on siihen liittyen joitakin kysymyksiä, otathan yhteyttä Jytten puheenjohtajaan Johanna Turuseen: johanna.k.turunen(at)jyu.fi.

Tavoitteena on myös jatkaa Jytten ilmasto- ja ympäristötyöryhmän toimintaa vuonna 2023. Työryhmään voi liittyä kuka tahansa Jytteläinen, siis myös hallituksen ulkoiset jäsenet. Jos olet kiinnostunut työryhmässä toimimisesta tai haluat siitä lisätietoa, lähetä sähköpostia Heli Niskaselle: heli.m.niskanen(at)jyu.fi.