Jytten syyskokous ja pikkujoulut

Jytten syyskokous järjestetään tiistaina 14.11.2023 klo 17:00–18.00 Sataman Viilussa (Satamakatu 10, Jyväskylä) ja pikkujoulut samassa paikassa klo 18:00-22:00. Pikkujoulujen yhteydessä on ruokatarjoilu ja mahdollisuus saunomiseen Viilun saunaosastolla. Paikassa on anniskeluoikeudet. Lämpimästi tervetuloa!

Syyskokouksessa valitaan yhdistyksen puheenjohtaja sekä hallituksen jäsenet ja varajäsenet vuodelle 2024, määrätään jäsenmaksujen suuruudet vuodelle 2024, hyväksytään seuraavan vuoden toiminta- ja taloussuunnitelma, valitaan toiminnantarkastajat ja varatoiminnantarkastajat sekä valitaan liittokokousedustajat ja -varaedustajat 2024. Kokouksessa voidaan käsitellä myös muita tärkeitä esille tulevia asioita.

Sitovat ilmoittautumiset tulee tehdä Elina Laurilalle elina.k1.laurila@jyu.fi tiistaihin 24.10 mennessä, jotta tarjoilut ja saunalipukkeet saadaan varmistettua. Ilmoitathan Elinalle samalla 1) erikoisruokavalioistasi ja oletko tulossa 1) vain syyskokoukseen, vain pikkujouluihin vai molempiin ja 3) haluatko lunastaa itsellesi saunalipukkeen.

Jouni Kaipainen on Kokkolassa yhteydessä paikallisiin toimijoihin ja järjestää kiinnostuneille mahdollisen oman syyskokoustapahtuman etäyhteyksineen ja pikkujoulut paikan päällä Kokkolassa. Jos kiinnostuit, voit olla yhteydessä Jouniin: jouni.p.kaipainen@jyu.fi.

Syyskokouksen myötä avautuu jälleen mahdollisuus vaikuttamiseen Jytten hallituksessa. Jos olet kiinnostunut työskentelystä Jytten hallituksesta tai sinulla on siihen liittyen joitakin kysymyksiä, otathan yhteyttä Jytten puheenjohtajaan Johanna Turuseen: johanna.k.turunen@jyu.fi.