Kevään 2020 apurahat haettavissa

Apurahat ovat haettavissa 6.5.2020 23:59 saakka.

Jytten jäsenet voivat jälleen hakea yhdistykseltä pieniä apurahoja ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. Tänä keväänä rohkaisemme jäseniä hakemaan apurahoja laaja-alaisesti omaa tutkimusarkeaan ja omaa osaamista tukeviin hankkeisiin, kuten kouluttautumiseen ja opintoihin, erilaisiin kursseihin, kesäkouluihin ja niin edelleen.

Apurahoja myönnettäessä otetaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset seikat. Erityisesti pyritään tukemaan sellaisten jäsenten kouluttautumista, jotka ovat työttömiä tai apurahatutkijoita. Euroopan sisäisiä konferenssimatkoja tuemme korkeintaan 500 euron ja Euroopan ulkopuolisia 900 euron avustuksilla. Opinnoissa, kouluttautumisessa ja muussa oman osaamisen kehittämisessä noudatamme kohtuullisuuden periaatetta ja suosittelemme hakijan perustelemaan hankkeensa mahdollisimman selvästi ja avoimesti, sekä esittämään mahdollisen omavastuunsa osuutta.

Haku on avautunut 1.4.2020 ja päättyy ennakkotiedosta poiketen 6.5.2020 klo 23.59. Tarkemmat tiedot ja hakulomake tämän linkin takana.

Otathan hallituksen jäseniin yhteyttä, mikäli tarvitset myös muunlaista kuin rahallista tukea poikkeusolosuhteissa. Voit kysyä esimerkiksi työsuhteeseen, -sopimukseen tai etätyöskentelyyn liittyvistä ongelmista.