Jytten apurahahaku syksylle 2020 on auki

Jytten jäsenet voivat jälleen hakea yhdistykseltä pieniä apurahoja ammatillisen osaamisen ylläpitoon ja kehittämiseen. Apurahoja myönnetään normaalisti esimerkiksi ammatilliseen jatkokoulutukseen tai ulkomaille suuntautuviin konferenssimatkoihin. Tänä vuonna rohkaisemme jäseniä kuitenkin hakemaan apurahoja poikkeuksellisesti myös muunlaisiin tutkimusarkeaan ja omaa osaamista tukeviin hankkeisiin, kuten kouluttautumiseen ja opintoihin, kursseihin, kesäkouluihin ja niin edelleen.

Apurahoja myönnettäessä otetaan huomioon sosiaaliset ja taloudelliset seikat. Erityisesti pyritään tukemaan sellaisten jäsenten kouluttautumista, jotka ovat työttömiä tai apurahatutkijoita. Euroopan sisäisiä konferenssimatkoja tuemme korkeintaan 500 euron ja Euroopan ulkopuolisia 900 euron avustuksilla. Opinnoissa, kouluttautumisessa ja muussa oman osaamisen kehittämisessä noudatamme kohtuullisuuden periaatetta ja suosittelemme hakijan perustelemaan hankkeensa mahdollisimman selvästi ja avoimesti, sekä esittämään mahdollisen omavastuunsa osuutta.

Haku on nyt auki ja päättyy 6.12. klo 23.59.
Tarkemmat tiedot ja hakulomake: https://tieteentekijat.fi/lahiliitto/jasenyhdistykset/jyvaskylan-tieteentekijat/apurahat/