Tatten vapputapahtuma 30.4.2024 klo 12-14

 

TATTE:n vapputapahtuma pidetään tiistaina 30.4.2024 klo 12-14 keskustakampuksella Pinni B:n etupihalla tai sadesäällä Teatterimontun aulassa.

Tapahtumassa tiedossa puheita ja musiikkia. Yliopistonlehtori Jani Hakkarainen puhuu aiheesta “Sivistysyliopisto” ja yliopistonlehtori Vuokko Kohtamäki aiheesta “Kiihdytyskaistalla tieteeseen ja oppimiseen”. Tapahtuma pidetään joustavasti kaksikielisenä suomeksi ja englanniksi. Paikalla päivystää TATTE:n aktiiveja, joiden kanssa voi tulla juttelemaan ammattiyhdistykseen liittyvistä tai muista mielen päällä olevista asioista. Lisäksi TATTE:n työyhteisön hyvinvointiapurahat julistetaan avattavaksi tapahtumassa!

Puheiden jälkeen TATTE toivottaa tervetulleeksi estradille Arion Raudesin. Arion on tamperelainen räppäri ja transaktivisti, joka käsittelee kappaleissaan omia transmaskuliinisuuden kokemuksiaan, nähdyksi tulemisen kaipuuta ja itsensä löytämistä. Arionin intensiivinen ja runollinen räppi kutsuu vaalimaan omaa sisintä sekä herkkyydessä olevaa voimaa.

Tarjolla on simaa ja vegaanisia munkkeja.

Tervetuloa!