Tampereen yliopiston tieteentekijät ry:n sääntömääräinen syysvuosikokous 25.11.2021

Tampereen yliopiston tieteentekijät TATTE ry:n sääntömääräinen syysvuosikokous järjestetään tänä vuonna hybridimuotoisena torstaina 25.11.2021 klo 17.00 – n. 19.30. Syysvuosikokoukseen voi osallistua sekä verkossa että fyysisesti paikanpäällä. Kaikki kokoukseen liittyvät esitykset, keskustelut ja äänestykset esitetään sekä kokouspaikalla että verkossa.

Kokous järjestetään Viikinkiravintola Haraldissa (Hämeenkatu 23, 33200 Tampere). Saavuthan kokouspaikalle vain terveenä, maskia käyttäen ja turvavälit huomioiden. 

Kokouksen jälkeen tarjoamme halukkaille pakohuoneseikkailun (Getaway Tampere) tai Finnkino-lahjakortin. Etänä osallistuvat voivat valita Finnkino-lipun ja Kotipizza-kupongin osaksi illan virkistysohjelmaansa.

Jos haluat osallistua kokoukseen paikanpäällä ja/tai haluat osallistua virkistysohjelmaan, pyydämme ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 6.11.2021. 

Mikäli haluat osallistua kokoukseen verkossa, ETKÄ OSALLISTU tällä kertaa virkistysohjelmaan (pakohuone, Finnkino-lahjakortti tai Kotipizza-verkkokoodi), voit ilmoittautua samalla lomakkeella vielä 24.11 (vuorokauden loppuun) asti. 

Ilmoittautumislomakkeen löydät sähköpostistasi. Lomakkeelle pyydämme ilmoittamaan,

a) osallistutko kokoukseen etäyhteydellä vai paikanpäällä
b) osallistutko virkistysohjelmaan kokouksen jälkeen (ks. tarkemmat ohjeet kutsun alla), ja jos osallistut, mihin näistä.

Jaamme kokousaineiston TATTEn nettisivuilla ennen kokousta. Etäosallistujiksi ilmoittautuneet saavat osallistumislinkin ja ohjeet osallistumiseen ilmoittautumisajan jälkeen.

Kokouksessa käsiteltävät asiat:

 1. Kokouksen avaus
 2. Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
 3. Esityslistan hyväksyminen
 4. Kokousvirkailijoiden valinta
 5. Ilmoitusasiat
 6. TATTEn jäsenkyselyn 2021 tulosten koontia
 7. Hallituksen esitys vuoden 2022 toimintasuunnitelmaksi
 8. Yhdistyksen vuoden 2022 jäsenmaksu
 9. Hallituksen esitys vuoden 2022 talousarvioksi
 10.  Hallituksen puheenjohtajan valinta
 11.  Hallituksen varsinaisten ja varajäsenten valinta
 12.  Yhdistyksen toiminnantarkastajien valinta
 13.  Yhdistyksen edustajat liiton hallituksessa ja liittokokousedustajien valinta
 14.  Muut esille tulevat asiat
 15.  Kokouksen päättäminen

 

Virkistysohjelmaa syyskokouksen jälkeen ja sen ohessa:

Pakohuone: Getaway Tampere (Åkerlundinkatu 3 B, 3. krs., 33100 Tampere) 

Pakohuoneseikkailussa on valittavissa eri teemoja. Seikkailu kestää noin tunnin, klo 20–21. Lähetämme pakohuoneseikkailuun osallistuville tarkemmat ohjeet ilmoittautumisajan päätyttyä. 

Finnkino-lahjakortti ja etäosallistujille Kotipizza-verkkokoodi: 

Sekä etäosallistujat että kokoukseen paikanpäällä osallistuvat voivat valita virkistysohjelmaansa Finnkino-lahjakortin. Lisäksi etänä osallistuvat voivat valita päivällisen sijaan Kotipizza-verkkokoodin. Lahjakortti ja koodi ovat voimassa rajoitetun ajan. Jos osallistut kokoukseen etänä, valitsethan lomakkeelta etäosallistumisvaihtoehdon ja haluamasi virkistysohjelman. Lähetämme lahjakortin ja/tai koodin ilmoittautumisajan päätyttyä.

 

Lämpimästi tervetuloa! 

Tampereella 27.10.2021

Tatte ry:n hallitus

Kokousasiakirjat: